Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Taigo

Noul Taigo

Caracter. În fiecare zi.

Noul Taigo. Pentru cei care își stabilesc propriile tendințe. Care preferă să influențeze, și nu să fie influențați. Care nu au numai stil, ci și caracter. Și care găsesc extraordinarul în lucrurile de zi cu zi.

Noul Taigo are numeroase elemente marcante. Aici sunt prezentate trei, pe scurt:

R-Line

Linia de echipare R-Line transmite lumii exterioare caracterul sportiv al modelului dumneavoastră Taigo. 

Mai multe despre exterior

Cockpit digital

Informații relevante pe un afișaj configurabil individual.

Mai multe despre interior

App-Connect Wireless1)2)

Relaxați-vă călătorind și, opțional, folosiți-vă smartphone-ul pe drum. Nu este nevoie nici măcar de un cablu. 

Mai multe despre confort

Exterior

R-Line

Sportivitate care atrage privirile

Noul Taigo în varianta R-Line le oferă celor entuziasmați de sportivitate o echipare de înaltă calitate, cu elemente marcante de design, confort și tehnologie pentru un exterior frapant - și un interior la fel.

Aflați mai multe despre R-Line

Pachet Plafon

Vă place contrastul puternic?

Noul Taigo oferă dimensiuni compacte și un design măreț sun un singur acoperiș. Cum exact va arăta, depinde de dumneavoastră. De exemplu, ce părere aveți de un plafon negru și carcase asortate, vopsite negru, pentru oglinzile exterioare? Pachetul Plafon este disponibil opțional pentru linia de echipare Style și include geamurile laterale și spate fumurii. 

Față

Un nou chip

Taigo arată deja sportiv și modern de la prima privire. Un element marcant: banda luminoasă elegantă de leduri, care continuă pe întreaga parte frontală, până la logoul Volkswagen și creează o conexiune cu farurile IQ.LIGHT - LED matrix1 cu o semnătură luminoasă impresionantă. Proiectoarele de ceață sunt integrate în lateralele barei de protecție masive.

* Opțional pentru liniile de echipare Life și R-Line, standard pentru linia de echipare Style.

Spate

Expresiv din toate punctele de vedere

Partea oblică din spate a autovehiculului, cu semnătura sa luminoasă modernă, continuă aspectul sportiv. Designul de coupé este accentuat de blocul optic spate cu leduri roșu închis zvelt, cu bandă luminoasă continuă, care, de la muchia distinctă a plafonului până la șorțul spate dinamic, demonstrează faptul că noul Taigo iubește să depășească banalul.

Proiectare-iluminare

La fix

O apariție impresionantă are nevoie de iluminarea potrivită. Iar acest lucru este posibil începând cu linia de echipare Life pentru noul Taigo: acesta proiectează o lumină pe sol, lângă autovehicul. Pentru a se asigura că ajungeți în siguranță nu numai la destinație, ci și acasă, iluminează zona atunci când intrați în mașină, iar Taigo vă arată drumul cu ajutorul funcției Coming home și Leaving home.

Interior

Cockpit digital

Detaliile importante dintr-o privire

Urmărirea aspectelor esențiale contează când ești pe drum. Panoul de bord sub formă de cockpit digital vă afișează conținuturile uzuale precum vitezometrul și contorul în mod standard pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 8 inch (20,32 cm). Cockpit-ul digital Pro vă permite să aranjați afișajul de 10,25 inch (26,04 cm) pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale. De exemplu, puteți alege afișarea vizuală a sistemelor dumneavoastră de asistență a șoferului sau o combinație a hății de navigație și afișajului media - toate cu imagini și animații atrăgătoare.

Habitaclu

Ispititor de inovator

Interior noului model Taigo vă salută îmbietor. Cu un panou de bord soft touch de înaltă calitate ca standard și chiar cu un decor color pentru linia de echipare Style, la cerere  Începând cu varianta de echipare Life, puteți să vă încărcați dispozitivele cu ușurință, chiar și de pe bancheta din spate, utilizând interfața USB din cotiera centrală a scaunelor față. Însă și volanul multifuncțional1, standard începând cu linia de echipare Life, îmbrăcat în piele, demonstrează faptul că tot ce se află în acest cockpit se concentrează pe un stil de viață conectat.

Pachet Design „Visual Green”

Aduce culoarea în interior

Poate un pic mai multă culoare? Cu pachetul nostru de Design Visual Green, oferiți interiorului o zugrăveală proaspătă. Pășind înăuntru, sunteți întâmpinat de un interior de culoare deschisă, în nuanța Ceramique și de către ornamentele decorative elegante în nuanța Visual Green. Cusăturile decorative verzi asortate de pe husele scaunelor "tracks" completează culoarea-semnătură.

Iluminatul ambiental

Plasați-vă cockpit-ul în lumina potrivită

Iluminarea de fundal albă a mânerelor ușilor din față, echipare standard pentru liniile de echipare Style și R-Line, ornamentele decorative de pe uși și din planșa de bord creează un ambient plăcut în interior datorită utilizării iluminării indirecte. Și o plăcere și pentru ochi: lămpile de lectură cu leduri din față și din spate, disponibile opțional începând cu linia de echipare Life, precum și iluminarea cu leduri a spațiului pentru picioare, echipare standard pentru liniile de echipare Style și R-Line, care vă arată drumul atunci când intrați.

Air Care Climatronic

Condiții confortabile de călătorie pentru toată lumea

Pasagerilor le este prea cald? Iar dumneavoastră vă este prea frig? Datorită reglării pe două zone, temperaturile pot fi ajustate independent unele de altele, pe partea șoferului și partea pasagerului față. Sistemul de climatizare Air Care Climatronic disponibil opțional pentru linia de echipare Life și liniile de echipare superioare poate fi reglat intuitiv, prin intermediul suprafețelor tactile și lucrurile nu se opresc aici: cu cât conduceți mai încet, cu atât suflanta va funcționa mai silențios. Iar atunci când acționați instalația de spălare a geamurilor sau cuplați treapta marșarier, sistemul comută automat în regimul de recirculare a aerului, ținând mirosurile afară. Pe scurt: condiții confortabile de călătorie peste tot în noul Taigo.

Podea variabilă a portbagajului

Încărcarea bagajelor, simplificată

În ciuda dimensiunilor sale compacte, noul Taigo oferă un spațiu impresionant de mare. Pentru a vă asigura că exploatați la maximum acest spațiu, podeaua variabilă a portbagajului oferă spațiu de depozitare suplimentar. Deoarece pragul de încărcare și suprafața de încărcare sunt la același nivel, încărcarea și descărcarea bagajelor este extrem de simplă: nu trebuie decât să ridicați bagajele pe pragul de încărcare și să le împingeți înăuntru sau să le trageți afară. Mai mult, nu veți fi deranjat nici de bașii profunzi ai subwoofer-ului1 opțional "beats", instalat în locașul roții de rezervă, creând astfel un spațiu maxim în portbagaj.

* Parte a sistemului de sonorizare BeatsAudioTM.

Creați-vă o imagine a noului Taigo

Confort

App-Connect Wireless

Obțineți mai mult de la smartphone-ul dumneavoastră

Pentru utilizarea comodă a aplicațiilor și conținutului, tehnologia opțională App-Connect vă este alături. 1,2 Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt transmise către afișajul sistemului Infotainment și, prin urmare, pot fi utilizate din câmpul dumneavoastră vizual. Sunt posibile trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor: Apple CarPlayTM, Android AutoTM de la Google și MirrorLink®. Deosebit de util: utilizarea Apple CarPlayTM și Android AutoTM cu conectivitate wireless pentru sistemele de navigație opționale Discover Media și Discover Pro3, precum și pentru radioul Ready 2 Discover4. Puteți de asemenea achiziționa și activa App-Connect ulterior, prin intermediul Magazinului In-Car5 al autovehiculului dumneavoastră.

Încărcare wireless

Nu aveți cablu de încărcare? Nicio problemă.

Aveți întotdeauna la îndemână un cablu de încărcare în cazul în care smartphone-ul dumneavoastră se descarcă atunci când sunteți plecat? Cu noul Taigo, nu mai trebuie să vă gândiți la acest aspect. Nu trebuie decât să vă așezați smartphone-ul în compartimentul de depozitare din față, unde acesta va fi încărcat prin inducție. Asigurați-vă însă că smartphone-ul dumneavoastră suportă standardul Qi și că ați selectat echiparea specială relevantă, începând cu linia de echipare Life.

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă

Perspective celeste

Cu o suprafață vitrată enormă, care se întinde pe întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică glisantă și rabatabilă disponibilă opțional începând cu linia de echipare Life este un element care atrage privirile. Și mai uluitor: panorama liberă a cerului. Și razele soarelui și aer proaspăt fără limite. Dumneavoastră decideți cât de mult doriți: trapa poate fi rabatată sau deschisă complet. Iar dacă lumina este prea puternică, geamul fumuriu și o jaluzea1 de înaltă calitate dau o mână de ajutor.*

* Barele de plafon nu sunt disponibile dacă se alege trapa panoramică glisantă și rabatabilă. 

Keyless Access

Taigo, deschide-te!

Nu vă mai bateți capul cu căutatul cheii mașinii în buzunarele pantalonilor, poșetă sau buzunarul jachetei: odată ce aveți cheia cu dumneavoastră și vă aflați la o distanță mai mică de 1,5 metri de modelul dumneavoastră Taigo, ușile și capacul portbagajului se descuie opțional ca prin magie.1 De asemenea, nu aveți nevoie de cheie pentru a porni motorul. Nu trebuie decât să apăsați un buton. Iar în cazul puțin probabil în care sistemul Keyless Access2 nu funcționează, probabil că nu aveți cheia în geantă. Poate a rămas pe masa din bucătărie?

* Keyless Access vă asistă în cadrul limitelor sistemului.
** Disponibil opțional începând cu linia de echipare Life.

Mai multe despre noul Taigo:

Convinge prin caracteristici confortabile, sigure și moderne.

Conectivitate

Radio, navigație și sunet

Sisteme de asistență

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen