Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Import traseu și destinații online

Poți utiliza "Import destinații online" în aplicația Volkswagen pentru a transmite puncte de interes individuale (de ex. adrese de opriri pentru încărcare, prieteni, restaurante și multe altele) către sistemul de navigație. Datorită optimizării funcției, poate fi planificat acum în aplicația Volkswagen și transmis apoi către autovehicul un traseu care include opririle pentru încărcare. 

  1. După căutarea unei destinații în aplicația Volkswagen, planificarea traseului poate fi pornită cu "Traseu". 
  2. Inițial, poziția actuală a autovehiculului este utilizată ca punct de plecare, alternativ poți selecta o altă locație.
  3. O destinație intermediară poate fi adăugată cu "Adăugare oprire intermediară".
  4. Traseul sugerat poate fi transmis către autovehicul prin "Transmitere traseu".
  5. Odată recepționat de autovehicul, în sistemul Infotainment este afișată o fereastră pop-up. Acum traseul poate fi salvat în favorite sau utilizat direct pentru navigație. După transmiterea unui traseu trebuie să aibă loc o interacțiune în autovehicul (navigare, salvare), în caz contrar, ultima destinație recepționată va fi suprascrisă de o destinație mai nouă.
  6. Pentru a calcula planificarea traseului, aplicația utilizează o valoare unitară de 58 kWh pentru dimensiunea bateriei, nivelul actual de încărcare al bateriei (SOC) autovehiculului și, pentru consumul unui ID.3 Pro cu o baterie de 58 kWh, resp. 12,9-13,5 kWh/100km. 

La utilizare, traseul este recalculat în autovehicul. În funcție de trafic, temperatură, tipul și nivelul de încărcare a bateriei și locația actuală a autovehiculului, pot exista abateri față de planificarea realizată inițial în aplicație.

Pe parcursul călătoriei pot fi recepționate destinații și trasee noi.

Traseul transmis poate conține până la trei opriri intermediare și până la cinci puncte de încărcare.

Cerințe

  • Disponibil numai în combinație cu sistemul de navigație din pachetul opțional Infotainment
  • Un contract We Connect activ, un cont de utilizator ID și aplicația Volkswagen. 
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen