Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Cum funcționează Plug & Charge

Un certificat de contract este generat în legătură cu contractul actual pentru abonamentul de încărcare.  Apoi va fi transmisă o notificare în aplicația Volkswagen că un certificat de contract este disponibil, care poate fi apoi instalat în autovehicul prin intermediul aplicației Volkswagen. Se pot gestiona certificate de contract multiple de la furnizori de abonamente de încărcare în aplicație - însă numai un certificat de contract poate fi instalat în mașină la un anumit moment dat. 

Activarea Plug & Charge are loc automat după ce certificatul de contract este instalat în autovehicul. 

Utilizatorul principal poate activa sau dezactiva Plug & Charge în autovehicul. Utilizatorul temporar poate numai dezactiva Plug & Charge în autovehicul, nu îl poate și activa. 

Cerințe

  • Contract compatibil cu abonament de încărcare Plug & Charge
  • Contract de încărcare instalat în autovehicul cu aplicația Volkswagen și un contract We Connect valid
  • Stații de încărcare compatibile Plug & Charge ale unui operator de stații de încărcare conform ISO 15118-2, acoperite de contractul de încărcare
  • Partajarea datelor de localizare este pornită în setările de confidențialitate din autovehicul
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen