Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Viteză de încărcare îmbunătățită

Confort și economie de timp, prin opriri mai scurte pentru încărcare

Cu software-ul ID. 3.0, viteza de încărcare a bateriei de înaltă tensiune este îmbunătățită și se obține economie de timp.

  • Autovehiculele cu baterii <77 kWh, cu software ID. 2.3 instalat în fabrică, sunt livrate cu creșterea puterii de încărcare.
  • Autovehiculele cu baterii <77 kWh, cu software ID. 2.3 instalat prin actualizare Over-the-Air, vor primi creșterea puterii de încărcare prin actualizarea software ID. 3.0.
  • Autovehiculele cu baterii >=77 kWh, cu software ID. 3.0 instalat în fabrică, sunt livrate cu creșterea puterii de încărcare.
  • Autovehiculele cu baterii >=77 kWh, cu o versiune software anterioară software-ului ID. 3.0, vor primi creșterea puterii de încărcare prin actualizarea software ID. 3.0.
Capacitate netă baterie Creștere putere de încărcare
45 kWh/52 kWh De la max. 100 kW la max. 110 kW
58 kWh De la max. 100 kW la max. 120 kW
>=77 kWh De la max. 125 kW la max. 135 kW

Putere maximă de încărcare CC la temperatura ambiantă și temperatura bateriei de aprox. 23 °C și un nivel de încărcare (SOC) de aprox. 5%; de ex. la o stație de încărcare Ionity. 

 

Încărcare cu capacitate de încărcare max. 135 kW CC pentru variantele de baterii Pro și Pro Performance, la o temperatură ambiantă și o temperatură a bateriei de aproximativ 23 °C și un SOC inițial de aproximativ 5%, de ex. la o stație de încărcare Ionity.


Capacitate de încărcare maximă posibilă. Diferite stații de încărcare cu aceeași putere în kW pot diferi din punct de vedere al comportamentului de încărcare. Pe lângă puterea în kW a stației de încărcare, și curentul maxim de încărcare are o influență asupra cantității de energie. În plus, temperatura ambientală și cea a bateriei, precum și nivelul de încărcare al bateriei influențează capacitatea de încărcare maximă posibilă.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen