Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Gestionare utilizatori

Gestionarea Volkswagen ID și a utilizatorilor permite autentificarea mai multor utilizatori într-un singur autovehicul. 

Pentru autovehiculele din familia ID., existau două roluri: utilizator principal și utilizator temporar anonim. Cu actualizarea software ID. 3.0. a apărut și rolul suplimentar de utilizator invitat. 

Este necesar un cont de utilizator Volkswagen ID. 

Informații suplimentare sunt disponibile în acest film:

Utilizatorul principal al autovehiculului este, de obicei, proprietarul autovehiculului. Un utilizator principal are toate drepturile. Rolul este asociat numărului de identificare al autovehiculului (VIN). Utilizând VIN, utilizatorul principal poate asocia autovehiculul cu ID-ul său Volkswagen. 

Utilizatorul temporar are un Volkswagen ID și a fost de acord cu Condițiile Contractuale Generale We Connect pentru gama de funcții. Acesta dispune de drepturi limitate. 

Utilizatorii temporari pot utiliza serviciile de navigație și Infotainment, precum și serviciile de streaming și Internet. Aceștia pot utiliza de asemenea aplicația Volkswagen la un nivel redus (de exemplu, dezactivare produse individuale, import destinații online, adaptări profiluri, căutarea și găsirea stațiilor de încărcare etc.). Pentru a face acest lucru, trebuie să se autentifice în sistemul Infotainment ca utilizator temporar și să aibă aplicația Volkswagen instalată pe smartphone-ul lor. 

Un utilizator temporar se poate autentifica separat cu ID-ul său Volkswagen, însă trebuie să existe întâi un utilizator principal.

Un utilizator temporar anonim utilizează autovehiculul fără nicio autentificare. Din acest motiv, ei nu au un Volkswagen ID și pot utiliza doar o gamă redusă de servicii, precum sistemul de apel de urgență eCall, informațiile din trafic online, calcularea online a traseului, stații de încărcare, căutarea online a destinațiilor speciale, actualizare hartă online și spații de parcare. Dacă "utilizatorul temporar" selectează utilizator temporar anonim în administrarea utilizatorilor, șoferul decide în ecranul principal dacă autovehiculul este utilizat în modul online sau "mod offline". 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen