Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Confidențialitate la gestionarea utilizatorilor

Configurarea modului online în „Setări confidențialitate”

Prin această actualizare software ai posibilitatea de a vedea starea actuală a setărilor de confidențialitate, poți deschide setările de confidențialitate și vizualiza texte cu informații detaliate despre fiecare setare - în centrul de comandă. Utilizatorul poate personaliza setările sale în sistemul Infotainment și le poate și salva, plecând de la premisa că utilizatorul este autentificat în autovehicul. 

Utilizatorii temporari anonimi pot selecta, de asemenea, "Modul online" sau "Modul offline" (cu sau fără date de localizare) în ecranul principal. 

Tu decizi ce date dorești să transmiți sau să partajezi. Toate serviciile online care nu corespund setărilor tale de confidențialitate vor fi dezactivate în autovehicul. 

În plus, utilizatorul principal și utilizatorii temporari pot dezactiva serviciile din autovehicul care nu ar trebui să prelucreze date personale prin intermediul listei de produse din aplicația myVolkswagen sau din browser prin myVolkswagen - astfel numai respectivul serviciu din autovehicul previne comunicarea (cu excepția funcțiilor prevăzute prin lege precum eCall). 

Utilizatorul temporar anonim nu are acces la dezactivarea serviciilor individuale.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen