Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Comandă vocală și comandă vocală online

Autovehiculul tău ID. te înțelege mai bine

Pentru ca autovehiculul tău să te înțeleagă și să comunice și mai bine cu tine utilizând comanda vocală, Volkswagen a îmbunătățit comanda vocală și mesajele emise de sistem. Viteza de răspuns a sistemului de comandă vocală a crescut, iar calitatea răspunsului este, de asemenea, optimizată, comparativ cu versiunea software anterioară.

Informații suplimentare sunt disponibile în acest film:

Datorită comenzii vocale cu funcții online, o gamă variată de funcții Infotainment și ale autovehiculului pot fi controlate prin vocea ta. Astfel, autovehiculul ID. poate înțelege întrebări și solicitări formulate liber și mai familiar. Interacțiunea pornește prin fraza wake-up "Hello ID." sau prin apăsarea butonului de pe volan. 

În urma actualizării, timpul de răspuns al comenzii vocale este mai mic, iar comenzile sunt înțelese mai ușor. 

Pentru funcțiile online ale sistemului de comandă vocală sunt necesare un contract We Connect Plus valid și un cont de utilizator Volkswagen ID. 

Vorbirea naturală este disponibilă pentru limbile: cehă, daneză, olandeză, engleză GB, engleză US, franceză, germană, italiană, norvegiană, poloneză, portugheză, spaniolă, suedeză

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen