Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Touareg R

Viitorul este cel mai puternic propulsor

Astăzi puterea, succesul și performanța se definesc înainte de orice prin acțiuni responsabile. Noul Touareg R eHybrid cu tehnologie Plug-in-Hybrid este cel mai puternic Volkswagen al tuturor timpurilor. Urmând mașinii de curse complet electrice ID.R deținătoare de recorduri, acest model aduce performanța absolută de pe circuit pe șosea, cu pasiunea și ADN-ul specifice sporturilor cu motor.

Noul Touareg R are numeroase elemente surprinzătoare. Iată trei dintre acestea:

e-Mode

Cu autonomia complet electrică, în "e-Mode" pot fi parcurse distanțele zilnice medii. 

 

 

Performanță

Simbioza perfectă între performanța supremă și eficiența electrică: 340 kW (462 CP)1 puterea maximă a sistemului.

R-Styling

Sportiv până în cele mai mici detalii, cu bară de protecție reproiectată și elemente negre elegante, precum grila radiatorului sau baghetele ornamentale.

Performanță  

e-Mode

Viitorul este electric

La drum cu noua navă-amiral. Elegant, aproape complet silențios și fără emisii la nivel local prin oraș, puternic și dinamic în afara acestuia. Dacă bateria încărcată suficient, puteți întotdeauna să porniți în regimul complet electric "e-Mode", până la viteza de 135 km/h. În regim hibrid, interacțiunea dintre motorul cu ardere internă și propulsia electrică este optimizată, în special dacă este activată ghidarea pe traseu.

Accelerație

Experimentați dinamismul R

Prin kick-down intră în joc întotdeauna motorul turbo V6, susținut suplimentar de puterea complet electrică, pentru un așa numit boost. Puterea maximă a sistemului de 340 kW (462 CP) plus cuplul maxim al sistemului de 700 NM, egal dinamism maxim.

Propulsie si 4MOTION

Cel mai puternic Volkswagen al tuturor timpurilor\\2//

Inima sa este o propulsie eHybrid: un motor turbo V6, un motor pentru propulsie electrică și o baterie litiu-ion cu conținut net de energie de 14,3 kWh, integrată în partea inferioară a podelei portbagajului. Transmisia se realizează prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 8 viteze cu Tiptronic. Interacțiunea ideală dintre mașină și șosea este asigurată de sistemul de tracțiune integrală 4MOTION standard. Prin 4MOTION Active Control, șoferi diferiți pot controla individual selectarea profilului de deplasare și comuta rapid între opțiuni.

R-Styling

Exterior

Noul chip al performanței

Strălucitor și inconfundabil - culoarea exterioară "Lapiz Blue" este definitorie pentru Volkswagen R. Barele de protecție reproiectate și elemente elegante negre precum grila radiatorului, prizele de aer, baghetele decorative și carcasele oglinzilor exterioare exprimă sportivitate. Chiar și bandourile de design de pe aripile față și de pe ușă subliniază caracterul ambițios al unei mașini de curse. Cel mai puternic Volkswagen al tuturor timpurilor este inconfundabil datorită logoului R de pe grila radiatorului și de pe hayon. 

Roțile

Pariază totul pe negru

O gamă sportivă de roți finisează aspectul: Touareg R este echipat standard cu jante de aliaj ușor satinate de 20 inch "Braga"3 de culoare neagră sau gri. Opțional sunt disponibile jantele de aliaj ușor de 21 inch "Suzuka" de culoare neagră sau gri, cu aspect satinat. Un element special îl reprezintă jantele de aliaj ușor opționale de 22 inch, proiectate exclusiv pentru Touareg R, "Estoril" cu design cu 5 spițe în Y de culoare neagră.

Interior

Ambianță sportivă

Oferiți modelului Touareg R mai multă personalitate. Pentru aceasta puteți alege iluminarea ambientală potrivită dintre cele 30 de culori diferite, pentru a scufunda habitaclul într-o lumină individualizată - de exemplu cu bandouri luminoase albastre pe planșa de bord, consola centrală și uși, pentru un aspect deosebit de sportiv. Un alt element special îl reprezintă pielea naturală "Puglia", disponibilă la cerere, prelucrată în extract de frunze de măslin. Detaliile elegante includ modelul matlasat sportiv, prezent și în capitonajele ușilor, precum și vipușca de culoare albastru Sepang de pe suporturile laterale ale scaunelor. Ca standard, în interior vă așteaptă scaune ergo-Comfort cu piele "Vienna" cu cusături ornamentale gri, precum și ornamentul din aluminiu "Silver Wave".

Tehnologie

IQ.LIGHT

Un look sportiv.

Indiferent dacă ați pornit prin oraș, sau seara pe un drum național ori pe vreme rea pe autostradă: Farurile opționale IQ.LIGHT - LED-Matrix adaptează intensitatea și distanța de iluminare a segmentelor de leduri în funcție de situațiile schimbătoare din trafic. Datorită "Dynamic Light Assist", ceilalți participanți la trafic nu sunt orbiți nici atunci când faza lungă este aprinsă. Șoselele sunt iluminate mai bine, reflexiile deranjate provocate de indicatoarele rutiere iluminate sunt eliminate. Iar modelul dumneavoastră Touareg R are o strălucire specială, în adevăratul sens al cuvântului.

Innovision Cockpit

Centrală de comandă fără comutatoare

Panoul de bord digital formează împreună cu ecranul sistemului Infotainment o suprafață curbată din sticlă: Innovision Cockpit, disponibil standard. Echipat cu un cockpit digital de 31,2 cm și cu
ecranul tactil de 38,1 cm, sistemul Infotainment poate fi controlat confortabil.

Volan sport multifuncțional

Performanță controlată

Cu cea mai nouă generație a volanului sport multifuncțional îmbrăcat în piele perforată și cu logo "R", vă mențineți modelul Touareg R perfect sub control, prin intermediul operării tactile, al padelelor și al butonului pentru sistemul opțional "Travel Assist". Încălzirea volanului este deosebit de confortabilă.

Mai multe despre noul Touareg R:

Cu ce mai entuziasmează noul Touareg R? Aflați aici.

Alte caracteristici

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Navigatie

Inapoi la overview
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen