Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan R

De la zero la libertate

Cel mai bine vândut SUV din Europa și cel mai de succes autovehicul Volkswagen din lume în prezent este disponibil acum în varianta Volkswagen R. Off-road și pe șosea, noul Tiguan R oferă răspunsul la aproape orice întrebare. Acest model polivalent oferă siguranță, confort și, mai presus de toate, performanță în fiecare călătorie - în oraș, pe drumuri naționale și pe autostradă - fie că mergeți spre birou, vă ocupați de activități cotidiene sau aveți nevoie de un partener de încredere pentru vacanța în familie. 

Tiguan R

Noi emoții

Tiguan R vă permite să-i simțiți clar caracterul sportiv, cu cei 235 kW (320 CP) ai săi.

Mai multe elemente de performanță

Exterior

Logoul R din grila radiatorului și barele de protecție distinctive sunt semne exterioare ale puterii sale.

Mai multe elemente cheie ale stilului R

SUV-ul dumneavoastră

Faceți din Tiguan R propriul dumneavoastră performer.

Continuați spre configurator

Performanță

Stârnește noi emoții

Un model polivalent puternic

Logoul R din spate semnalizează: acest nou membru al familiei vă va duce într-o călătorie sportivă - și mai mult decât atât, va fi una rapidă. Cu cei 235 kW (320 CP) și un cuplu maxim de 420 Nm puteți simți dinamismul de fiecare dată când îl conduceți.   

Sportivitate puternică

Experimentați R la maximum

Acest model sport vine cu propriul tren de rulare DCC cu modul de funcționare race comutabil, direcție progresivă și o nouă tracțiune integrală: sistemul 4MOTION cu R-Performance Torque Vectoring vă oferă dinamică de rulare la un nou nivel, datorită distribuției variabile a forței pe roțile din spate, dezvoltată de experții Volkswagen R-performance. Sistemul de evacuare opțional R-Performance Titanium de la Akrapovič oferă o experiență specială a sunetului.

Roți

Un aspect puternic

Jantele opționale din aliaj de 21 inch "Estoril" îi oferă acestui model polivalent caracterul de mașină de curse.  

R-Styling

Exterior

Caracterul său R

Vizibil chiar de la o primă privire aruncată asupra exteriorului, în special datorită părții din față reproiectate a autovehiculului. Grila radiatorului cu logoul R, barele de protecție distinctive și prizele de aer de culoare neagră adaugă acel plus de stil designului de primă clasă. Difuzorul vopsit negru completează aspectul sportiv, emoționant.

Scaune

Sport pur

Puteți savura controlul și confortul absolut în scaunele sport exclusive cu tetieră integrată. Iar scaunul confort top de gamă opțional este chiar mai bun. Tapițeria din piele nappa nu numai că este o reflectare vizuală a echipării interioare, ci oferă și o experiență tactilă plăcută.

Interior

Ambient sportiv

Și volanul sport multifuncțional oferă o senzație excelentă atunci când este ținut cu ambele mâini, iar cockpit-ul cu structură clară înseamnă că aveți toate informațiile importante în câmpul vizual. Bun venit în cel mai rapid Tiguan al tuturor timpurilor.  

Linii de echipare

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen