Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.3

Evoluția electromobilității

Evoluția electromobilității

Noul ID.3

Evoluția electromobilității

Evoluția mobilității electrice

Odată cu noul ID.3, mobilitatea electrică devine mai dinamică la Volkswagen: la exterior, liniile clare îi conferă modelului ID.3 un chip mai matur, la interior, echiparea de serie convinge prin materiale de înaltă calitate, precum și numeroase sisteme de asistență. Aceasta este mobilitatea complet electrică ingenioasă, inovatoare.

 

Inovații care fac viața mai ușoară

Cea de-a doua generație a modelului ID.3 bazată pe configurația electrică (MEB) a devenit, datorită noului software ID., mai matură din numeroase puncte de vedere: Fie că vorbim de funcții confortabile de încărcare precum Plug & Charge sau aplicații practice care pot fi achiziționate parțial și după cumpărare, sub formă de upgrade-uri.

Start Video

Detaliile noului ID.3

Upgrades

Indiferent că vorbim despre navigație sau climatizare inteligentă - cu We Connect1 poți face un upgrade pentru noul tău ID.3, foarte simplu, chiar și după cumpărare2.

 

Funcție Memory pentru Park Assist Plus

Începând de acum, modelul tău ID.3 poate învăța manevre de parcare repetitive. Funcția Memory pentru sistemul opțional Park Assist Plus poate memora până la cinci proceduri de parcare individuale și le poate repeta apoi independent, sub supravegherea ta3.

Head-up-display cu realitate augmentată

Aici, High-Tech întâlnește realitatea: La cerere, indicațiile digitale - cum ar fi săgețile de direcție ale navigației opționale - sunt proiectate pe o parte a parbrizului și îți indică drumul direct în câmpul tău vizual.

IQ.Drive

Configurează modelul ID.3

Poți configura mașina visurilor în funcție de dorințele și nevoile tale. Alege aici, în primă fază, linia de echipare, vopseaua și jantele. În a doua etapă îți poți echipa modelul ID.3 cu interiorul potrivit, elemente de design, sisteme de asistență și accesorii.

 

Highlights

Upgrades

Posibilitate de personalizare ulterioară

La bordul noului tău ID.3, aplicații practice pot fi activate sub formă de upgrade-uri2. Astfel, în funcție de echipare, pot fi activate următoarele funcții opționale:

- Navigație pentru radioul "Ready 2 Discover Max"

- Iluminare ambientală (multicolor)

- Instalație de climatizare "Air Care Climatronic"

- Reglare automată a distanței AC

 

Park Assist

Funcție Memory pentru Park Assist Plus

IQ.DRIVE include la Volkswagen toate sistemele inteligente de asistență pentru șofer.

Dacă alegi Park Assist Plus cu funcție de memorie, noul tău ID.3 poate identifica locuri de parcare longitudinale la trecerea pe lângă acestea cu o viteză de până la 40 km/h, iar la o viteză de până la 20 km/h, locuri de parcare transversale. În plus, acum îl poți învăța până la cinci manevre de parcare individuale. Funcția de memorie reține proceduri de parcare la viteze mai mici de 40 km/h cu o distanță de deplasare de până la 50 de metri. De exemplu, pentru a parca într-un carport sau într-un garaj. Nu trebuie decât să parchezi modelul Volkswagen o singură dată și să memorezi procedura de parcare. Apoi, modelul tău ID.3 poate repeta independent manevra de parcare învățată. Nu mai trebuie decât să monitorizezi procedura și să intervii dacă este cazul3.

AR-Head-up-Display

Navigație inovatoare

În modelul tău ID.3, ai în vedere ceea ce este important. Head-up-displayul cu realitate augmentată ca parte a pachetelor opționale pentru interior, proiectează informații importante direct în câmpul vizual pe parbriz, de exemplu viteza actuală sau indicatoarele rutiere care trebuie respectate.

Dacă alegi sistemul de navigație opțional, vezi în plus, datorită tehnologiei de realitate augmentată, săgeți de direcție virtuale pe carosabil. Acestea sunt acum integrate și mai bine în mediu și apar exact în locul pe lângă care trebuie să treci sau unde trebuie să virezi.

Astfel ajungi mai relaxat la destinație, fără să-ți iei privirea de pe șosea.

Pe lângă afișarea schimbării opționale asistate a benzii de către Travel Assist, head-up-displayul cu realitate augmentată indică și simboluri noi precum sensuri giratorii, distanțe până la destinație și nivelul de încărcare (State of Charge; SOC) al bateriei. 

Design

Exterior

Chiar și ce este bun mai poate fi îmbunătățit

Va fi evident că te deplasezi în regim electric. Construcția realizată pe o platformă complet electrică creează un design nemaivăzut, unic, cu un aspect sportiv: Un ampatament extra-lung cu ieșiri scurte în consolă și roți mari (cel puțin 18 inchi). Detalii caracteristice de design, precum decorul față și spoilerul spate subliniază în plus aerodinamica optimă, la fel cum o face și caroseria fluidă.

Plafon panoramic din sticlă

Perspective celeste

Datorită suprafeței vitrate mari care se întinde aproape pe întreaga lățime a plafonului, plafonul panoramic opțional din sticlă4 atrage toate privirile. Și mai frumos: perspectiva liberă asupra cerului. În plus, geamul fumuriu asigură temperaturi plăcute. Ruloul parasolar nu numai că protejează împotriva razelor de soare, ci poate fi controlat și foarte comod, prin comandă vocală. Spui, de exemplu: "Salut ID., arată-mi stelele!" - și ruloul se deschide.

Roțile

Gama de roți ID.3

Jantele opționale de aliaj ușor "Sanya" de 20" (standard ID.3 Pro S)

Cu ce combinație de jante și anvelope arată cel mai bine modelul tău ID.3 ține numai de gust. Cum îți plac, de exemplu, jantele opționale de aliaj ușor de 20 de inchi "Sanya"?*  

*Autovehiculele noastre sunt echipate în dotarea de serie cu anvelope de vară.

Interior

Bun venit în această minune a spațiului

Noul ID.3 este o limuzină de mari dimensiuni în format compact: Un ampatament lung - tipic pentru mașini complet electrice - nu asigură numai o poziție stabilă pe șosea, ci asigură în plus și o utilizare flexibilă a habitaclului inteligent structurat.

Astfel, în ID.3 au loc comod și confortabil până la cinci persoane.

Acest lucru este asigurat, pe lângă spațiul generos, de suprafețe noi, cum ar fi cele ale panoului de bord sau ale capitonajelor ușilor, ce contribuie la ambianța de înaltă calitate din noul ID.3. Toate acestea îți permit să savurezi fiecare moment al călătoriei.

Scaune

Simte-te ca acasă!!

Rularea silențioasă este o caracteristică esențială a autovehiculelor electrice. Scaunele electrice disponibile opțional din noul ID.3 contribuie prin funcția de masaj la o călătorie și mai relaxată. Iar noile țesături textile de înaltă calitate pot asigura rezistența dorită.

Materiale

Sustenabil și fără materiale de proveniență animală

Echiparea interioară a noului ID.3 nu conține în mod standard produse de origine animală și include în același timp materiale reciclate. Astfel, plafonul și covorașele sunt realizate din polieter sulfonat (PES), un material sintetic din sticle PET revalorificate. Și husele scaunelor sau capitonajele ușilor sunt realizate preponderent din material reciclat. În plus, noul ID.3 îți este livrat, la fel ca predecesorul său, cu amprentă neutră de CO25.

Iluminare ambientală

Lumină pentru aproape orice stare de spirit

Oferă modelului tău ID. mai multă personalitate. Alege pentru aceasta din cele zece culori standard (opțional sunt disponibile 30 de culori), pentru ca habitaclul să lumineze delicat. Printre altele și planșa de bord, compartimentul pentru telefonul mobil și ușile. Iluminare mai rece sau mai caldă - alegerea este a ta.

Funcții tehnice

IQ.Light

Pregătit pentru aproape orice

Deja de la prima vedere, noul ID.3 se prezintă, la cerere, cu o adevărată surpriză: inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia Matrix facilitează rularea permanentă cu faza lungă, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic3. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED Matrix cu o formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Când te apropii de autovehicul, farurile se aprind scurt, ca și cum ți-ar face cu ochiul, făcând astfel ca ID. să pară aproape uman.6

Ceea ce impresionează în partea din față nu poate lipsi nici în spate: pachetul include și blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și lumină de semnalizare animată integrată, care indică direcția printr-o mișcare luminoasă fluidă.

IQ.Drive

Menține distanța. Și limitele de viteză.

Reglarea opțională automată a distanței ACC te ajută la menținerea vitezei maxime8 stabilită anterior, precum și a distanței presetate față de autovehiculul care rulează în față.3 În plus, dispune de o reglare predictivă a vitezei și de asistență în curbe.

Catre sistemele de asistenta

Plug & Charge

Încărcare confortabilă

 Acum, încărcarea cu curent a modelului tău Volkswagen ID. devine și mai confortabilă: cu Plug & Charge, noul standard pentru încărcare comodă. Nu ai nevoie decât de ID. Software 3.1 sau o versiune mai recentă, de aplicația We Connect ID. 1, precum și de un tarif de încărcare We Charge compatibil Plug & Charge7. Cu ajutorul acestuia mergeți pur și simplu la stația de încărcare Plug & Charge, activezi Plug & Charge în aplicație și în autovehicul și cuplezi cablul de încărcare. Autentificarea, încărcarea, decontarea se realizează automat. Iar tu pleci relaxat mai departe.

Infotainment

Locul tău de joacă digital

Noul afișaj standard de 30,5 centimetri (12 inchi) din noul ID.3 setează standarde în clasa compactă. Acesta este centrul tău de comandă intuitiv pentru toate aplicațiile Infotainment, precum și pentru numeroase servicii digitale de la Volkswagen6. Printre altele, poți iniția actualizări Over-the-Air sau upgrade-uri2 prin intermediul ecranului. Sau îți scurtezi timpul de așteptare cu unul dintre jocurile digitale clasice din noua aplicație In-Car "Jocuri".  

Asistent vocal

Spune-i modelului tău ID. „Salut!”

Nu te lăsa distras de butoane sau comutatoare atunci când conduci. Rămâi cu privirea pe șosea și controlezi foarte simplu, prin comanda vocală intuitivă, de ex. radioulsistemul de navigație sau telefonul. Nu trebuie decât să spui "Salut ID.!" - iar sistemul te va înțelege.

Date tehnice ale variantelor ID.3

ID.3: Puterea maximă, puterea pentru 30 de minute, capacitatea max. de încărcare, dimensiunea bateriei și autonomia (WLTP) pe scurt.

Date tehnice ID.3 Pro
Putere maximă 150 kW / 204 CP
Puterea pentru 30 de minute* 70 kW / 95 CP
Capacitatea max. de încărcare CA/CC 11 / 120 kW
Dimensiune baterie 58 kWh**
Autonomie (WLTP) 329 - 426 km

 

* Pentru autovehiculele electrice trebuie indicată puterea nominală permanentă (puterea maximă timp de 30 de minute) pentru motoarele electrice. Din acest motiv, în oferte, contracte de cumpărare și documente este indicată întotdeauna puterea nominală permanentă. Puterea maximă (puterea utilă maximă pentru motoare electrice) indică ce putere (kilowați) poate fi disponibilă temporar.

**Conținutul energetic net indicat al bateriei nu depinde de autovehicul și este o valoare specifică bateriei. Acesta se determină cu un profil de sarcină constant, în condiții cadru definite și ține cont de întreaga plajă a conținutului energetic al bateriei utilizabil în autovehicul, până la oprirea autovehiculului. Energia de descărcare efectivă poate varia, deoarece depinde de profilul concret de deplasare și de temperatura bateriei. Autonomia omologată indicată conform prevederilor legale ale WLTP corespunde energiei de descărcare utile pentru un autovehicul nou.

 

Date tehnice ID.3 Pro S
Putere maximă 150 kW / 204 CP
Puterea pentru 30 de minute* 70 kW / 95 CP
Capacitatea max. de încărcare CA/CC 11 / 135 kW
Dimensiune baterie 77 kWh**
Autonomie (WLTP) 478 - 552 km

 

* Pentru autovehiculele electrice trebuie indicată puterea nominală permanentă (puterea maximă timp de 30 de minute) pentru motoarele electrice. Din acest motiv, în oferte, contracte de cumpărare și documente este indicată întotdeauna puterea nominală permanentă. Puterea maximă (puterea utilă maximă pentru motoare electrice) indică ce putere (kilowați) poate fi disponibilă temporar.

**Conținutul energetic net indicat al bateriei nu depinde de autovehicul și este o valoare specifică bateriei. Acesta se determină cu un profil de sarcină constant, în condiții cadru definite și ține cont de întreaga plajă a conținutului energetic al bateriei utilizabil în autovehicul, până la oprirea autovehiculului. Energia de descărcare efectivă poate varia, deoarece depinde de profilul concret de deplasare și de temperatura bateriei. Autonomia omologată indicată conform prevederilor legale ale WLTP corespunde energiei de descărcare utile pentru un autovehicul nou.

 

Linii de echipare ID.3

Liniile noastre de echipare dispun de diferite echipări de serie, variante motor-cutie de viteze și elemente de design. De la varianta de bază Pro Life până la inteligentul Pro S Tour, există ceva pentru fiecare. Găsești aici linia de echipare potrivită pentru tine.

ID.3 Linii de echipare

Liniile noastre de echipamente se caracterizează prin diferite echipamente standard, variante de motor-transmisie și elemente de design. De la entry-level Pro Life până la inteligent Pro S Tour, există ceva pentru toată lumea. Găsiți linia de echipamente potrivită pentru dvs. aici.

Notă privind performanța motorului

La autovehiculele electrice, pe lângă puterea maximă, trebuie indicată și puterea maximă pentru 30 de minute. 

Modelul ID.3 Pro oferă 58 kWh6 conținut energetic net în baterie și până la 426 km autonomie (WLTP). Puterea maximă a modelului ID.3 Pro  este de 150 kW / 204 CP. (Puterea pentru 30 de minute: 70 kW / 95 CP)

Modelul ID.3 Pro S  oferă 77 kWh6 conținut energetic net în baterie și până la 552 km autonomie (WLTP). Puterea maximă a modelului ID.3 Pro S este de 150 kW / 204 CP. (Puterea pentru 30 de minute: 70 kW / 95 CP) 

Echipat pentru viața de zi cu zi

Sunt disponibile patru variante de echipare diferite. Alege pur și simplu modelul potrivit pentru viața ta cotidiană, al autovehiculului nostru electric compact.

Sistemele noastre de asistență IQ.DRIVE & Technologie

Modelul tău ID. rulează în mod standard cu asistentul la frânare de urgență "Front Assist". De asemenea, prezentă permanent este avertizarea de pericole Car2X. În funcție de varianta de echipare, modelul tău ID. este echipat și cu alte sisteme de asistență, ca de exemplu sistemul "Travel Assist"⁠.

Cele 5 stele ale sale îți oferă siguranță.

Siguranța ta în trafic este un aspect important pentru Volkswagen. Iar acest lucru se reflectă în evaluarea de 5 stele a modelului ID.3 în testele Euro NCAP. În cadrul acestora este testată siguranța autovehiculelor noi. Testele se bazează pe patru aspecte importante: protecția pasagerilor pentru adulți, protecția pasagerilor pentru copii, protecție pentru participanții vulnerabili la trafic și sisteme de asistență pentru șofer. Cu cele 5 stele obținute, punctajul maxim disponibil*, modelul ID.3 se numără printre cele mai sigure mașini din clasa sa.

* Sursa: Euro NCAP, 2020. Informații suplimentare http://www.euroncap.com

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen