Să fie lumină

Noul Golf cu IQ.LIGHT opțional 

Indiferent unde și când călătorești: noi ne dorim să îți păstrezi permanent perspectiva. Farurile opționale IQ.LIGHT - LED-Matrix- asigură cu faza lungă High Performance o mai bună vizibilitate pe timp de noapte. Tehnologia Matrix permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic1. În plus, farurile cu consum economic de energie se disting și printr-o eficiență ridicată. 

În cadrul limitelor sistemului

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen