Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Noua versiune a unui clasic. Noul Golf.

Modelul Golf își sărbătorește aniversarea de 50 de ani cu un design proaspăt, funcții îmbunătățite și performanțe mai bune. Noul Golf eHybrid aduce laolaltă inovația și eficiența: Cu încărcare rapidă CC, autonomie electrică impresionantă și variante de motorizări eficiente, îmbunătățește experiența la volan. Pe lângă echiparea de bază, modelul Golf este disponibil cu trei linii de echipare: Style, Life și R-Line, care oferă fiecare o experiență unică la volan. Oferta este extinsă prin sistemele Park Assist Plus și Pro, faruri IQ.LIGHT LED Matrix și asistentul vocal intuitiv "IDA".

Start Video

Detaliile noului Golf

Configurează noul tău Golf

În funcție de dorințele și nevoile tale, îți poți configura autovehiculul în mod ideal. Alege aici în primul pas linia de echipare, vopseaua și jantele. În pasul al doilea, îți poți echipa noul Golf cu interiorul, elementele de design, sistemele de asistență și accesoriile potrivite.

Transformă astfel noul Golf în noul tău Golf.

 

Conectivitate
Mai mulți biți și bytes

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen îți oferă mai mult confort și divertisment. Conectarea modelului tău Golf la internet și cu smartphone-ul tău te ajută să ajungi mai relaxat la destinație - tot ce mai ai de făcut este doar să conduci.

Lista de preț Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen