Puterea dezvoltată altfel

Noul Golf Motoare

Alegeți între economicul turbodiesel de 2,0 litri cu 110 kW, unul dintre cele douămotoare TSI de 1,5 litri cu 85 kW sau 110 kW sau eficientul motor eTSI de 1,5 litri.

La motorul eTSI cu tehnologie mild-hybrid un generator de pornire asistă motorul la pornirea de pe loc și la viteză redusă. Frânarea și rularea liberă se utilizează pentru a încărca bateria litiu-ion . Acest lucru asigură reducerea semnificativă a consumului și emisiilor de CO2. Motoarele eTSI sunt asociate întotdeauna cu o cutie de viteze DSG cu 7 trepte.

Golf Style este disponibil și ca hibrid plug-in. Este vorba despre un model hibrid plug-in cu motor electric și motor pe benzină TSI. Dacă bateria este încărcată, modelul Golf eHybrid pornește în regimul electric fără emisii de CO2la nivel local, în care funcționează numai motorul electric. Distanțele depână la 100 de kilometri1 (în regim mixt) - măsurate cu procedura WLTP - le parcurge exclusiv electric. În funcție de viteză, profilul de deplasare și alți parametri, motorul TSI se cuplează automat.

În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea de consumatori pentru confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare și topografie. O orientare pentru respectivul autovehicul o oferă așa numitul interval al autonomiei, pe care se preconizează că 80% dintre clienții și clientele noastre îl vor atinge ca medie anuală. Limita inferioară a intervalului acoperă în acest caz și deplasări la viteze moderate pe autostradă, precum și deplasări la temperaturi exterioare scăzute, iarna.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen