*Un upgrade ulterior?** Acum este posibil pentru noul Golf.

Noul Golf Upgrade-uri

Posibilitate de personalizare ulterioară: Numeroase funcții de la bordul modelului Golf nu numai că pot fi actualizate, ci pot fi și activate ulterior sub formă de upgrade-uri1 . Astfel, în funcție de echipare, pot fi activate de exemplu următoarele funcții opționale:

  • navigație pentru radioul "Ready 2 Discover"
  • asistent pentru faza lungă "Light Assist"
  • iluminare ambientală (multicolor)
  • iluminare ambientală (efect)
  • reglarea automată a distanței ACC
  • comandă vocală, resp. asistent vocal
  • recunoașterea indicatoarelor rutiere
  • App-Connect2

Oferta disponibilă concret depinde de autovehicul și model.

Mai multe despre upgrade-uri

Pentru achiziționarea de upgrade-uri ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID , de un contract VW Connect / We Connect valabil și de verificarea ta ca utilizator principal, adică asocierea contului de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, pentru respectivul upgrade autovehiculul trebuie să dispună de funcțiile tehnice, hardware-ul și software-ul necesare. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde, de asemenea, de modelul anului și data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehiculul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau în Magazinul Volkswagen Connect Shop la adresa connect-shop.volkswagen.com  . Produsele contra cost pot fi achiziționate din Magazinul In-Car Shop și/sau din Magazinul Volkswagen Connect , prin modalitățile de plată care pot fi vizualizate și sunt disponibile acolo. Disponibilitatea funcțiilor upgrade poate să difere între magazinul online și Magazinul In-Car. Partenerul tău Volkswagen te consiliază de asemenea cu plăcere în cazul în care ai întrebări despre upgrade-uri și disponibilitatea acestora. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

App‑Connect permite în principiu utilizarea tehnologiilor Apple CarPlay și Android Auto. Cele două tehnologii sunt responsabilitatea Apple și Google, ceea ce face ca Volkswagen AG să nu aibă nici o influență asupra disponibilității Apple CarPlay și Android Auto specifice pentru fiecare țară, disponibilitatea respectivei tehnologii putând astfel să varieze în funcție de țară. Disponibilitatea Apple CarPlay poate fi verificată la adresa https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay iar cea a Android Auto la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/  . Pe durata contractului, funcțiile pot fi supuse unor modificări de conținut, resp. pot fi anulate. Pentru a evita distragerea atenției, în timpul deplasării pot fi pornite numai aplicațiile certificate. În acest context, te rugăm să ții cont și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru fiecare dintre cele două tehnologii. Găsești informații privind compatibilitatea smartphone-urilor pentru Apple CarPlay la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen