Pentru călătorii confortabile

Noul Golf: Scaune

În noul Golf nu stai doar comod, ci și flexibil. Datorită banchetei spate rabatabile divizat portbagajul poate fi mărit în funcție de necesar. În funcție de linia de echipare, scaunele au huse standard din material textil sau microfleece "ArtVerlours".

La cerere, sunt disponibile scaune din piele cu climatizare activă, care vara asigură răcoare și iarna, căldură. Cu funcția opțională de masaj de pe partea șoferuluilucrurile devin și mai confortabile: lasă-te răsfățat puțin și în timpul călătoriei și scapă de tensiunile vieții de zi cu zi. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen