Vezi ceea ce este important

Noul Golf Digital Cockpit și Digital Cockpit Pro

Cockpit digital

Alege din diferite profiluri de informare multicolore: Pe panoul de bord Digital Cockpit pe un ecran color de înaltă rezoluție de 20,3 cm (8 inch) îți sunt afișate conținuturile clasice precum vitezometru și contorul de kilometri.


Digital Cockpit Pro

Vrei să urmărești numai afișajul vitezei și odometrul? Însă șialte date de deplasare, precum harta de navigație la dimensiuni complete sau titlul melodiei pe care tocmai o asculți?
Tu decizi: Configurează-ți propriulDigital Cockpit Pro de înaltă rezoluție de 26 cm (10,2 inch). Și exact așa cum îți dorești, inclusiv cu evidențierea anumitor grafice.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen