Clasicul cu un aspect nou

Noul Golf: Exteriorul

Adaptate armonios unele la altele: Cu logoul Volkswagen iluminat și bare de protecție frapante, noul Golf știe cum să convingă din punct de vedere al aspectului. Și noile faruri și blocuri optice spate cu semnalizatoare dinamice îi conferă un aspect care atrage privirile. Farurile LED au linii mai drepte, mai pregnante vizual și au devenit semnificativ mai înguste înspre interior. Suplimentar modelul Golf poate fi echipat cu noile blocuri optice spate 3D LED, care pot fi configurate individual prin intermediul sistemului Infotainment. Cu trei scenarii diferite pentru scenariul Welcome și Goodbye, modelul Golf oferă o notă personală.

În cadrul limitelor sistemului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen