Se conduce ușor și se parchează singur

Sistemele de asistență la parcare ale noului Golf

Park Assist Plus1

Modelul tău Volkswagen cu asistentul opțional pentru parcare "Park Assist Plus" nu numai că-ți poate spune din mers dacă un spațiu de parcare este suficient de mare - ci poate și parca pentru tine. La o viteză de până la 40 km/h, Park Assist Plus caută permanent locuri de parcare longitudinaleadecvate. La o viteză de până la 20 km/h caută și locuri de parcare transversale.

Dacă ai ales unul dintre locurile de parcare găsite, pornește procedura de parcare. Manevra de parcare dorită poate fi executată de către Park Assist Plus pentru tine. Sistemul preia atât controlul asupra direcției, cât și asupra accelerației și frânei. Tu nu mai trebuie decât să supraveghezi procesul de parcare și să intervii, dacă este cazul.

Însă Park Assist Plus poate chiar mai mult. Din locuri de parcare longitudinale poate să și iasă. Te poate ajuta și în cazul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura în locul tău.2,3

Park Assist Pro1

Park Assist Pro nu oferă numai toate avantajele Park Assist Plus, ci îți permite și să controlezi proceduri de intrare și ieșire din parcare de pe smartphone-ul tău. Pentru aceasta, nu trebuie decât să instalezi aplicația Park Assist Pro pe smartphone-ul tău.4
Dacă modelul tău Volkswagen a găsit un loc de parcare adecvat, poți coborî și porni procedura de parcare din exterior, prin intermediul propriului smartphone. 2 Poți de asemenea scoate autovehiculul din parcare de la distanță și nu mai trebuie să te strecori în locuri de parcare înguste la urcare. 2

Park Assist Plus și Pro vor fi disponibile la o dată ulterioară. Park Assist Plus și Pro funcționează numai în cadrul limitelor sistemului și în combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu "cutie de viteze cu ambreiaj dublu DSG cu 7 trepte". Șoferii trebuie să fie pregătiți în orice moment să anuleze intervenția sistemului și nu sunt absolviți de responsabilitatea de a opera autovehiculul în mod prudent. Park Assist Pro numai în combinație cu aplicație și smartphone.

În cadrul limitelor sistemului

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce prudent autovehiculul.

Pentru parcarea comandată de la distanță cu Park Assist plus trebuie să descarci aplicația "VW Park Assist Plus " de la Volkswagen AG. Înainte de prima utilizare, trebuie acceptate condițiile de utilizare din aplicație. Aplicația este proiectată pentru dispozitive iOS (începând cu iOS 15; iPhone 6s sau mai noi). La utilizarea cu alte terminale, în special terminale Android, în funcție de sistemul de operare și modelul terminalului mobil, pot apărea limitări la stabilirea conexiunii Bluetooth sau la stabilitatea acesteia. În aceste cazuri, manevra de parcare nu poate fi executată de la distanță sau este anulată corespunzător. Informații suplimentare despre aplicație găsești aici: apps.apple.com/de/app/vw/id1515103231play.google.com/store/apps/details?id=de.volkswagen.pap

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen