Golf, deschide-te!

Noul Golf: Keyless Access

Elimină căutarea cheii mașinii în buzunarul pantalonilor, poșetei sau jachetei: atât timp cât o ai asupra ta și te afli la o distanță de cel mult 1,5 metri de noul tău Golf  , ușile și hayonul se descuie la cerere automat, ca prin magie.⁠1 Nici pentrupornirea motorului nu ai nevoie de cheie. Acest lucru este posibil simplu, printr-o apăsare de buton. Iar dacă se întâmplă vreodată ca sistemul opțional "Keyless Access"⁠ să nu funcționeze, probabil cheia nu se află totuși în buzunar. Poate pe masa din bucătărie?

În cadrul limitelor sistemului

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen