O viață comodă în interior

Interiorul noului Golf 

Mai mult Golf, mai mult stil: Noile huse de scaune din material textil sau ArtVelours și consola centrală cu aspect ultralucios conferă echipării interioare a noului Golf și mai multă exclusivitate. Cu afișajul Infotainment de 32,7 cm (12,9 inch) ai parte în plus de divertisment, știri și navigație la un nou nivel. Iar scaunele din piele cu ventilație opțională și volanul multifuncțional standard cu butoane clasice îți asigură și mai mult confort în călătorii. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen