Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf R

Odată pentru totdeauna

Noul Golf R transcende granițele posibilului, atât prin impresionanta sa forță inovatoare, cât și prin viteză și dinamism. Un autovehicul destinat tuturor celor care tind spre mai mult, rămânând totodată fideli propriilor principii. Și un simbol al unei noi dimensiuni în materie de performanță, ce îl transformă nu doar în recordul seriei constructive, ci și într-un adevărat star al mărcii R.

 

Performanta

Furnizor de performanță din generația sa

 

De la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde: Astfel, motorul EA888 evo4 TSI, cu un cuplu de 420 Nm și o putere de 235 kW (320 CP) demonstrează ceea ce poate modelul R. Distribuția variabilă a puterii este asigurată de tracțiunea sa integrală 4MOTION cu R-Performance Torque Vectoring pe puntea spate. Adaptat pentru "Bucla Nordică" a circuitului Nürburgring, prin pachetul opțional R-Performance, Golf R ridică limitarea electronică a vitezei maxime de la 250 km/h la 270 km/h și oferă două profiluri de deplasare exclusive: profilul Nürburgring "Special" și profilul "Drift", pentru dinamică de rulare optimizată, în afara drumurilor publice.

 

R-Styling

Exteriorul - Conceput pentru Performanță

 

Designul noului Golf R: marcant și extrem de impresionant. Începând de la barele de protecție față redefinite, spoilerul față, aripile laterale și grilajul de ventilație în R-Styling și până la pragurile laterale exclusiviste și jantele din aliaj ușor de 18 inci "Jerez"3), și la trenul de rulare mai jos cu 20 de milimetri, prin care își declară caracterul său sportiv. Pachetul R-Performance conține elemente speciale opționale, precum spoilerul spate cu design tip sport și jantele "Estoril" din aliaj ușor de 19 inci. Noua bară de protecție spate flancată de patru evacuări duble cromate oferă și mai multă autoritate.

 

Interiorul - Bun venit la bord

 

În habitaclul Golf R puteți vedea și simți confortul sportiv. Șoferul și pasagerul față stau pe scaune sport Premium, cu tetiere integrate, în echiparea R-Styling. Panoul de bord configurabil "Digital Cockpit Pro" reunește toate elementele de afișaj și comandă, pentru prima dată în R-View, special adaptat pentru Golf R. De asemenea standard la bord: sistemul Infotainment "Discover Media", inclusiv comanda vocală. Și grație volanului sport multifuncțional special conceput și al butonului "R", chiar și profilul "Race" este disponibil întotdeauna la o simplă apăsare de buton.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen