Posibilitate de personalizare ulterioară

Upgrade-uri pentru noul ID.7 Tourer

Numeroase funcții de la bordul modelului tău ID.7 Tourer pot fi activate ulterior  ca upgrade-uri¹. Astfel, în funcție de echipare, pot fi activate de exemplu următoarele funcții opționale

Pachet confort:

 • Încălzire parbriz
 • Încălzire volan
 • Instalație de climatizare "Air Care Climatronic" (3 zone)
 • Navigație
 • Funcție de încărcare inductivă 

Pachet de asistență:

 • Perspectivă perimetrală "Area View"
 • "Travel Assist" cu mass location data
 • Funcție de memorie pentru asistentul la parcare
 • "Park Assist Plus"
 • Funcție de memorie pentru "Park Assist Plus"

Oferta disponibilă concret depinde de autovehicul și model și poate fi vizualizată în magazinul In-Car și în magazinul Volkswagen Connect.

Mai multe despre upgrade-uri

 

Pentru achiziția de upgrade-uri ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID , de un contract We Connect valabil și de verificarea ta ca utilizator principal, adică asocierea contului tău de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, este necesar ca, pentru respectivul upgrade , autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice necesare, hardware și software. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde , de asemenea, de modelul anului și de data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehicul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau în magazinul virtual We Connect la adresa shop.volkswagen-we.com . Articolele disponibile contra cost pot fi achiziționate atât din magazinul In-Car Shop, cât și din magazinul virtual im We Connect cu mijloacele de plată disponibile acolo. Partenerul tău Volkswagen te consiliază cu plăcere dacă ai întrebări legate de upgrade-uri și disponibilitatea lor. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

 1. 1.

  Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen