Menține banda pentru tine Și păstrează distanța față de ceilalți.

Noul ID.7 Tourer:
Travel Assist cu mass ­location data

Cu sistemul opțional Connected Travel Assist ai la bord un sistem de asistență extrem de util. Acesta poate menține pentru tine distanța față de autovehiculul din față și viteza maximă setată de tine. În plus, menținerea adaptivă pe bandă menține autovehiculul activ pe centrul benzii de rulare.

Dacă modelul tău Volkswagen este echipat cu Park Assist Plus și Side Assist, atunci sistemul Connected Travel Assist poate și să te asiste activ pe autostradă la schimbarea benzii, dacă dorești.

Cu reglarea predictivă a vitezei și asistența în viraje, Connected Travel Assist poate adapta viteza autovehiculului la limitările de viteză în vigoare, precum și la traseu (curbe, sensuri giratorii etc.) .

Datorită experiențelor a sute de mii de șoferi Volkswagen, Connected Travel Assist poate menține banda și fără a identifica marcajul de delimitare a benzii și poate adapta și mai bine viteza autovehiculului la traseu. Astfel, conducerea asistată este și mai umană.¹ ²

Pentru utilizarea datelor online ale Connected Travel Assist este necesară încheierea unui contract separat, precum și crearea unui cont de utilizator Volkswagen ID și încheierea contractului WeConnect / VW Connect. Ulterior, utilizarea datelor online trebuie activată din magazinul sistemului Infotainment ("mass location data pentru Travel Assist").³

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Funcția de asistență pentru șofer "mass location data pentru Travel Assist" poate fi utilizată numaiîn cadrul limitelor sistemului și până la viteza maximă a autovehiculului. Persoana care conduce este singura responsabilă pentru conducerea prudentă a autovehiculului și trebuie să fie întotdeauna pregătită să anuleze sistemul de asistență. Dacă persoana care conduce intervine, aceasta va obține din nou controlul complet. Funcția de asistență poate fi activată și dezactivată în orice moment de la butonul de pe volanul multifuncțional. Pentru a activa serviciul "mass location data pentru Travel Assist" ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și o durată de derulare contractuală pentru VW Connect / We Connect (vezi detalii aici: https://www.volkswagen.at/konnektivitaet-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/aktivierung). Suplimentar este necesar un contract separat pentru mass location data, adică așa numita partajare online. Ai posibilitatea de a prelungi durata de derulare contra cost, după expirarea duratei de utilizare inițiale. Partajarea onlinea Travel Assist este disponibilă în următoarele țări: Belgia Bulgaria Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Marea Britanie și Irlanda de Nord, Irlanda, Italia, Croația, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Elveția, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Ungaria și Cipru. Partajarea online a "mass location data pentru Travel Assist" poate fi utilizată numai în cadrul acoperirii rețelei de telefonie mobilă și cu setările de confidențialitate corespunzătoare și poate fi dezactivată în orice moment din aplicație și myVolkswagen. Funcțiile online, adică mass location data, sunt posibile prin intermediul unei conexiuni la internet integrate în autovehicul. Costurile aferente pe teritoriul Europei pentru traficul de date sunt suportate de către Volkswagen AG, în cadrul acoperirii rețelei. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming). Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală sau pot fi anulate. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă poți obține de la furnizorul de telefonie mobilă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen