Mai confortabil în scaun, mai relaxat la destinație

Noul ID.7 Tourer:
scaune ergoActive Premium cu programe de masaj și activare a bazinului

Cum îți așterni, așa stai: deosebit de relaxat și odihnitor, de exemplu în nou conceputele scaune opționale ergoActive Premium din noul ID.7. Masajul cu puncte de presiune și, pentru prima dată, activarea bazinului, pot stimula circulația sângelui și elimina tensiunile, sporind astfel starea de bine, în special în călătoriile lungi. Funcția de masaj este generată prin presurizarea și depresurizarea controlată de programe a pernelor de aer. Pe lângă spătar, pentru prima oară există perne de aer și în perna scaunului.  

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen