Pentru toți cei care vor să pună lucrurile în mișcare

Noul ID.7 Tourer: Sarcină tractabilă și pe plafon

Nu vrei să renunți la nimic în călătorii? Dispozitivul de remorcare pliabil cu deblocare electrică disponibil opțional creează mai mult spațiu pentru ceea ce ai nevoie zi de zi. Proiectat pentru sarcini de până la 1.200 kg¹ (cu sistem de frânare), poți transporta multe cu modelul tău ID.7 Tourer. Suplimentar, autovehiculul suportă o sarcină pe plafon de până la 75 kg, ceea ce îți oferă posibilități suplimentare de depozitare a echipamentelor sau bagajelor tale.

Frânat în rampă 8%.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen