Menține distanța. Și limitele de viteză.

Noul ID.7 Tourer:
Reglarea automată a distanței ACC și "Front Assist"

Reprezentare exemplificativă pe un ID.7, imaginea poate să difere.

Reglarea automată a distanței ACC

 

Reglarea automată a distanței ACC te ajută să menții o viteză¹ setată în prealabil, precum și o distanță presetată față de autovehiculul din față.² În plus, dispune de o reglare predictivă a vitezei și de asistență în viraje. Sistemul ACC poate adapta viteza autovehiculului la limitările de viteză în vigoare, precum și la parcursul traseului (curbe, sensuri giratorii etc.).²

 

Reprezentare exemplificativă pe un ID.7, imaginea poate să difere.

Asistent pentru frânare de urgență "Front Assist"

 

Asistentul standard pentru frânare de urgență "Front Assist" cu sistem de detectare a pietonilor și bicicliștilor te poate avertiza cu privire la situații critice, care implică pietoni, bicicliști și alte autovehicule și poate chiar frâna automat, în cazuri de urgență.³

 

 

În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie permanent pregătit să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu prudență.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen