Mai mult volum de încărcare pentru mai multe posibilități

Noul ID.7 Tourer:
Concept de spațiu/­ concept portbagaj

Mai mult spațiu pentru echipamente sportive, bagaje și tot ce ai nevoie pentru weekenduri active. Cu opțiunea de reglare a înclinării banchetei spate, habitaclul, și astfel spațiul pentru scaune și bagaje al autovehiculului, poate fi adaptat rapid dorințelor tale. În funcție de scaunele spate pliate, volumul portbagajului lung de până la doi metri poate fi crescut de la circa 545 la până la 1.714 de litri, ceea ce subliniază utilitatea designului optimizat al mașinii și îți oferă și mai multă flexibilitate.

Un alt element deosebit este funcția "Easy Open/Close" disponibilă opțional. Cu ajutorul acesteia, hayonul poate fi deschis și închis complet fără mâini, numai cu o mișcare a piciorului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen