Încărcare confortabilă

Noul ID.7 Tourer Plug & Charge

Acum, încărcarea cu curent a modelului tău Volkswagen ID. devine și mai confortabilă: cu Plug & Charge¹, noul standard pentru încărcare comodă². Tot ce ai nevoie este ID. Software 3.1 sau o versiune superioară, aplicația Volkswagen3, precum și un tarif de încărcare We Charge4 compatibil Plug & Charge. Cu acesta nu trebuie decât să mergi la punctul de încărcare Plug & Charge5, să activezi Plug & Charge în aplicația Volkswagen și în autovehicul și să conectezi cablul de încărcare. Autentificarea, încărcarea, decontarea se derulează automat. Și îți continui relaxat drumul.

Mai multe despre Plug & Charge

 

În calitate de utilizator principal, poți utiliza funcția Plug & Charge  în modelul tău ID. începând cu versiunea software 3.1, dacă ai încheiat un contract VW Connect și acesta este activat. Poți selecta tariful We Charge Go sau We Charge Plus potrivit din aplicație. Sunt posibile și alte tarife compatibile Plug & Charge .

Autovehiculele care dispun de software în versiunea SW 3.1 sau mai recentă, sunt deja pregătite pentru funcția "Plug & Charge" din fabrică. Vom informa imediat ce această funcție va fi disponibilă și pentru autovehicule ID. cu o versiune software anterioară SW 3.1 din fabrică .

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus sau VW Connect și VW Connect Plus pentru familia ID. ai nevoie de un cont de utilizator  Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în We Connect / We Connect Plus sau VW Connect / VW Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect / We Connect Plus sau VW Connect / VW Connect Plus cu  Volkswagen AG. După predarea autovehiculului ai la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile  We Connect Plus / VW Connect Plus pe întreaga durată inițială gratuită de derulare. În cazul înregistrării după acest termen, durata inițială de derulare se reduce. Poți vizualiza durata de derulare exactă în cadrul activării sau după activare la adresa myvolkswagen.net . După expirarea duratei de derulare inițiale a  We Connect  Plus / VW Connect Plus, aceasta poate fi prelungită contra cost.   Unele servicii mobile online de la We Connect / We Connect Plus sau VW Connect / VW Connect Plus pot fi operate numai prin intermediul aplicației "Volkswagen". Pentru utilizarea aplicației gratuite, sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).  Serviciile mobile online sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi supuse modificărilor de conținut în perioada contractuală. Serviciile incluse în pachetele We Connect și We Connect Plus sau VW Connect și VW Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde, de asemenea, de modelul autovehiculului, de echipare și de versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen . De asemenea, te rugăm să ții cont de condițiile contractuale generale pentru serviciile digitale ale familiei ID.  

O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). (Caseta redacției & Prevederi de natură legală)

Plug & Charge se poate utiliza la stațiile de încărcare echipate tehnic în acest sens în baza unui contract de încărcare al unui furnizor de curent de încărcare. Imediat ce autovehiculul este conectat cu stația de încărcare prin intermediul cablului de încărcare, acesta începe o comunicație criptată și sigură, conform ISO 15118. Pentru ca Plug & Charge să poată fi utilizat, serviciul trebuie să fie activ. Serviciul poate fi activat resp. dezactivat fie din sistemul Infotainment, fie din aplicație. Totodată, datele de localizare trebuie să fie activate din setările de confidențialitate ale autovehiculului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen