Pregătit pentru aproape orice

Noul ID.7 Tourer: IQ.LIGHT

Deja de la prima vedere, noul ID.7 Tourer se poate prezenta, la cerere, cu un adevărat element uimitor: inovatorul concept IQ.LIGHT. Tehnologia Matrix permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic¹. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED Matrix cu formă deosebită și logoul Volkswagen. Când te apropii de autovehicul, farurile se aprind scurt, ca și cum ți-ar face cu ochiul, făcând modelul ID.7 Tourer să pară aproape uman.²

Ceea ce impresionează în față, nu trebuie să lipsească în spate: Pachetul include și luminile de poziție spate 3D cu leduri opționale cu lumină de frână animată și lumini de semnalizare dinamice integrate, care indică direcția printr-o mișcare fluidă a luminii. Acestea sunt completate de un logo de asemenea iluminat, care finisează conceptul armonios al designului din față până în spate.

 

În cadrul limitelor

În combinație cu sistemul de închidere și pornire fără cheie "Keyless Access".

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen