Încărcare rapidă. Mai departe la drum.

Noul ID.7 Tourer:
Încărcare și autonomie electrică

În funcție de capacitatea bateriei, cu noul ID.7 Tourer poți parcurge până la 700 de kilometri1,2 exclusiv electric și astfel ești pregătit pentru aproape orice călătorie non-stop. Bateria poate fi încărcată la stații de încărcare rapidă CC (curent continuu), la o temperatură exterioară moderată și o capacitate de încărcare de până la 200 kW în cca 25 de minute de la 10 la 80 la sută3. Pornești rapid din nou la drum, iar sistemul inteligent de management al bateriei și designul aerodinamic pot contribui la minimizarea consumului.

Valabil pentru ID.7 Pro S, prototip apropiat de producția de serie. Autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare.

Valori preconizate - autovehiculul nu este oferit spre vânare / Autonomia preconizată WLTP pentru parcurgerea ciclurilor conform Worldwide armonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) pe standul de verificare cu role pentru o punte (nu reprezintă starea pentru producția de serie). Valorile de autonomie WLTP pentru autovehiculele de serie pot varia în funcție de echipări. În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de conducere, viteză, utilizarea de consumatori pentru confort/suplimentari. temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare, topografie și procesul de îmbătrânire și uzură al bateriei.

Durată de încărcare simulată pe baza parametrilor selectați. Durata efectivă de încărcare poate varia.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen