Lumină pentru aproape orice stare de spirit

Noul ID.7 Tourer:
Iluminare ambientală

Oferă-i modelului tău ID.7 Tourer mai multă personalitate. Pentru aceasta, alege dintre zece culori standard (opțional sunt disponibile 30 de culori) și fă habitaclul să lumineze delicat. Ambianța luminoasă deosebită este asigurată de decorurile iluminate vizual¹ din planșa de bord, capitonajele ușilor și compartimentul pentru telefonul mobil Iluminare mai rece sau mai caldă - alegerea este a ta.

Opțional pentru ID.7 Tourer

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen