Un sunet unic

ID. Sound al noului ID.7 Tourer

Sună unic și așa și este: ID. Sound, sunetul modelelor ID. de la Volkswagen la viteză redusă. Căci, pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul tău ID. este, până la o viteză de 30 km/h, silențios în interior și în exterior se aude ceva mai puternic. Zgomotul de deplasare generat artificial face ca propulsiile electrice aproape complet silențioase să poată fi identificate acustic de către trecători și persoane aflate pe bicicletă. Sunetul se aude la pornirea de pe loc, la deplasarea cu spatele și la viteze de până la 30 km/h. La viteze mai mari, zgomotul de rulare al anvelopelor devine suficient de puternic, încât un semnal acustic suplimentar să nu mai fie necesar.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen