Navigație inovatoare

Noul ID.7 Tourer: Afișaj head-up cu realitate augmentată

În modelul tău ID.7 Tourer, tehnologia de ultimă generație întâlnește realitatea, iar tu nu pierzi din vedere ceea ce este important: Afișajul head-up cu realitate augmentată standard proiectează indicații digitale importante, de exemplu în cazul unei schimbări de bandă sau, la cerere, săgețile pentru virare ale sistemului de navigație, direct pe parbriz și în câmpul tău vizual. Vezi navigația pe carosabil, exact acolo unde trebuie să mergi sau să virezi - fără a-ți lua privirea de pe șosea. Astfel ajungi mai relaxat la destinație.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen