Experiență confortabilă

Noul ID.7 Tourer: Concept habitaclu

Noul ID.7 Tourer oferă un spațiu generos pentru până la cinci pasageri și, datorită materialelor premium și caracteristicilor precum iluminarea ambientală sau plafonul panoramic cu reglarea electrică a translucenței "Smart Glas" transmite caracterul de Lounge al unui combi de clasă superioară cu un sentiment deosebit de generos al spațiului. Habitaclul noului ID.7 Tourer dispune standard de o pondere ridicată a materialelor speciale și dispune în același timp de numeroase materiale reciclate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen