Totul sub control

Noul ID.7 Tourer: Cockpit digital

O experiență de utilizare complet nouă te așteaptă în cockpitul digital al noului tău ID.7 Tourer, care, prin cel mai nou concept de operare, devine un adevărat dispozitiv inteligent. Prin intermediulafișajului standard de 38 de centimetri (15 inch), ai acces confortabil la cele mai importante funcții. Favorite configurabile individual și mai multe aplicații pe ecranul principal garantează căi de operare scurte și îmbunătățesc experiența de operare.

Funcțiile principale ale climatizării sunt integrate în accesul direct al sistemului Infotainment. Pe noul afișaj de mari dimensiuni, diferitele funcții ale noului concept de climatizare sunt vizibile permanent, pot fi operate și configurate individual pentru fiecare utilizator. Duzele de ventilație inteligente ghidează fluxul de aer, iar cerințele speciale sunt îndeplinite prin comandă vocală. La "Bună IDA, am mâinile reci!", noul ID.7 Tourer reacționează de exemplu prin pornirea încălzirii volanului, iar înspre mâini este direcționat în mod specific aer cald.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen