Spune-i mașinii tale ID. „Salut!”

Noul ID.7 Tourer:
Asistent vocal online

Cu noul asistent vocal online "IDA" poți opera confortabil, cu vocea ta, radioul, funcția de telefon, muzicata, instalația de climatizare opțională cu 3 zone și sistemul de navigație opțional. De exemplu, poți folosi vocea pentru a alege postul de radio dorit, intrarea dorită din agenda telefonică sau numărul de telefon căutat.¹

Asistentul vocal poate fi activat cu "Salut IDA!". Acesta înțelege și formulări cotidiene libere, ca de exemplu "Îmi este frig." sau "Unde există restaurante japoneze în Berlin?". În plus, datorită microfoanelor digitale, recunoaște acum și dacă cel care vorbește este șoferul sau pasagerul, pentru a oferi de ex. climatizarea în autovehicul în mod dedicat, pentru persoana care face solicitarea.

Noul asistent vocal "IDA" va fi prezent în viitor și vizual, pe afișajul central, iar interacțiunile vor putea avea loc prin intermediul graficii. În plus, sistemul optimizat adresează întrebări, sau se lasă întrerupt în mijlocul propoziției.

De asemenea, cu "IDA" poți accesa cunoștințe universale, furnizate de parteneri de internet (de ex. Wikipedia).² 

Asistentul vocal online este disponibil în prezent pentru următoarele limbi: germană, daneză, engleză (MAREA BRITANIE și SUA), franceză, italiană, olandeză, norvegiană, poloneză, portugheză, suedeză, spaniolă și cehă. Limba în care poți interacționa cu asistentul vocal depinde de limba selectată a sistemului tău Infotainment.

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus sau VW Connect și VW Connect Plus pentru familia ID. ai nevoie de un cont de utilizator  Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în We Connect / We Connect Plus sau VW Connect / VW Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect / We Connect Plus sau VW Connect / VW Connect Plus cu  Volkswagen AG. După predarea autovehiculului ai la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile  We Connect Plus / VW Connect Plus pe întreaga durată inițială gratuită de derulare. În cazul înregistrării după acest termen, durata inițială de derulare se reduce. Poți vizualiza durata de derulare exactă în cadrul activării sau după activare la adresa myvolkswagen.net . După expirarea duratei de derulare inițiale a  We Connect  Plus / VW Connect Plus, aceasta poate fi prelungită contra cost.   Unele servicii mobile online de la We Connect / We Connect Plus sau VW Connect / VW Connect Plus pot fi operate numai prin intermediul aplicației "Volkswagen". Pentru utilizarea aplicației gratuite, sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).  Serviciile mobile online sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi supuse modificărilor de conținut în perioada contractuală. Serviciile incluse în pachetele We Connect și We Connect Plus sau VW Connect și VW Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde, de asemenea, de modelul autovehiculului, de echipare și de versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen . De asemenea, te rugăm să ții cont de condițiile contractuale generale pentru serviciile digitale ale familiei ID.  

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen