Infotainment și divertisment în orice moment

App-Connect în noul ID.7 Tourer

Doriți să vă utilizați aplicațiile de pe smartphone în mod confortabil în autovehicul? Datorită App‑Connect¹, este foarte simplu. Ai posibilitatea de a opera aplicații și conținuturi selectate direct în autovehiculul tău Volkswagen. Prin Apple CarPlay sau Android Auto de la Google² acestea sunt transferate wireless pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar în câmpul tău vizual. Astfel, este mult mai simplu să accesezi de exemplu muzică, știri, hărți sau audiobook-uri.

App‑Connect cuprinde tehnologiile Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink. Pentru a evita distragerea atenției, în timpul deplasării pot fi pornite numai aplicațiile certificate. Te rugăm să ții cont în acest context și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii, funcțiile sunt supuse pe durata contractului unor modificări de conținut din partea furnizorului, resp. pot fi anulate de către furnizor, iar disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere în funcție de țară. Informații privind compatibilitatea smartphone-urilor găsești pentru Apple CarPlay la adresa apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink la adresa mirrorlink.com/. Apple CarPlay este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC. MirrorLink este o marcă înregistrată a Car Connectivity Consortium LCC.

În funcție de țară, model și furnizorul de telefonie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen