Încărcați inteligent. Parcurgeți distanțe lungi.

ID.5

Fiecare aspect al modelului ID.5 a fost proiectat pentru a-i asigura performanța electrizantă. Aerodinamica excelentă și conținutul energetic net al bateriei de 77 kWh permit o autonomie de 390 kilometri1 cu o singură încărcare, în timp ce managementul inteligent al încărcării este integrat perfect în viața dumneavoastră cotidiană. Încărcătorul ID. opțional 2 cu o putere de încărcare de până la 11 kW permite încărcarea comodă la domiciliu. În viitor, veți putea optimiza suplimentar utilizarea eficientă a energiei prin încărcarea controlată, cu un temporizator și o instalație fotovoltaică pe acoperișul dumneavoastră. Numeroase stații de încărcare publice de la stațiile de alimentare și de pe autostrăzi oferă și încărcarea rapidă CC. Utilizând funcția de încărcare rapidă, puteți încărca cu curent pentru o autonomie de până la 390 de kilometri3 (WLTP) în circa 30 de minute.

O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5

 1. 1.

  Reprezentările din imagini pot să difere față de starea de livrare. Gehe zurück

 2. 2.

  Următoarele imagini ale autovehiculului prezintă echipări opționale. Gehe zurück

Modelul complet electric ID.5

 1. 1.

  Reprezentările din imagini pot să difere față de starea de livrare. Gehe zurück

 2. 2.

  Următoarele imagini ale autovehiculului prezintă echipări opționale. Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen