Pentru aventuri grandioase

GTX ID.5

Indiferent dacă pătrundeți în aglomerația marelui oraș sau parcurgeți o trecătoare montană idilică, sistemul inovator de tracțiune integrală cu motor dual al noului ID.5 GTX vă va oferi puterea sportivă de care aveți nevoie pentru a ajunge la destinație. Acest lucru este posibil datorită celor două motoare de propulsie electrică, ce propulsează roțile față și spate prin intermediul unei cutii de viteze cu 1 treaptă. Spre deosebire de un sistem de tracțiune integrală convențional, nu există nicio legătură mecanică între punți. Profilul de deplasare exclusiv Traction1 asigură de asemenea tracțiune optimă și aderență îmbunătățită pe teren accidentat sau alunecos, adaptând optim caracteristicile de rulare ale modelului dumneavoastră ID.5 GTX la condițiile actuale. Pentru că un GTX nu este construit numai pentru drumuri asfaltate - ci oferă performanță excelentă pe toate tipurile de trasee.

ID.5 GTX este la fel de eficient ca un ID. și accelerează precum un GTI - deoarece motoarele sale electrice își dezvoltă puterea cu cuplul maxim de la bun început. Ca să puteți lăsa viața de zi cu zi în urmă, o baterie de mari dimensiuni instalată în podeaua caroseriei asigură o autonomie mare și o dinamică de rulare echilibrată.

Setările profilelor de deplasare vă asistă în cadrul limitelor sistemului.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen