Spațiu pentru experiențe

GTX ID.5

Experimentați interiorul cu design generos și inteligent, care oferă confort de primă clasă pe care îl puteți vedea și simți. O caracteristică impresionantă demnă de menționat: în ciuda liniei descendente a formei de coupé, noul ID.5 GTX oferă spațiu suficient și la nivelul capului, în scaunele spate. Aceasta înseamnă că în modelul ID.5 GTX pot călători confortabil până la cinci persoane. Iar datorită capacității mari a portbagajului, există și spațiu suficient pentru multe bagaje. Echiparea interioară modernă face din ID.5 GTX un spațiu pentru experiențe pline de inspirație, îmbinând designul progresiv cu tehnologia avansată și operarea intuitivă. Acest interior vă face să savurați fiecare clipă a călătoriei.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen