Sportiv până în cele mai mici detalii

GTX ID.5

Puternic, sportiv, expresiv: cu contururile sale caracteristice unui coupé, noul ID.5 GTX iese în evidență în clasa sa. Poate fi recunoscut clar ca GTX datorită jantelor de aliaj futuriste de 20 inch1 cu design exclusiv GTX, bandoului cadrului plafonului și capitonajului stâlpului C de culoare antracit și plafonului negru, tipic pentru ID.5, care îl diferențiază de alte modele. Un alt element esențial este silueta aerodinamică a părții din spate ușor înclinată, cu spoilerul său spate distinctiv. Spoilerul îi oferă acestui sportiv de top al mobilității electrice un aspect captivant și atletic - subliniind de la prima vedere cât de multă personalitate încorporează acest autovehicul. În special când vă deplasați la volanul său.

Autovehiculele noastre sunt echipate cu anvelope de vară ca standard. 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen