Conectivitate

GTX ID.5

    

We Connect

Serviciile digitale de la We Connect 1 transformă ID. 5 GTX într-o mașină conectată - deoarece vă puteți conecta online oricând doriți cu cartela SIM integrată. Bucurați-vă de actualizări Over-the-Air cu funcții noi, îmbunătățiri continue și alte actualizări prin intermediul conexiunii de date mobile a modelului dumneavoastră ID. Iar cu aplicația We Connect ID. 2 pentru smartphone-ul dumneavoastră, puteți monitoriza datele cheie pentru modelul dumneavoastră ID. și atunci când sunteți în mișcare: de exemplu, puteți verifica autonomia rămasă sau dacă toate ușile și geamurile sunt închise. În funcție de prognoza meteo și nivelul de încărcare, veți primi recomandări în aplicație cu privire la încălzirea bateriei de înaltă tensiune.

We Connect Plus

Obțineți informații din trafic aproape în timp real și informații despre stațiile de încărcare, inclusiv despre disponibilitate, prețuri și programul de funcționare cu We Connect Plus 1. Cu aplicația We Connect ID.  asociată 2, smartphone-ul dumneavoastră se transformă într-o telecomandă. Vă permite să porniți și să opriți sesiunile de încărcare de la distanță și să setați climatizarea conform preferințelor dumneavoastră specifice. Aplicația We Connect ID. poate seta de asemenea ore de plecare optimizate pentru climatizarea în avans și pornirea și oprirea sesiunilor de încărcare în funcție de rutinele salvate.  Rămâneți conectat cu autovehiculul dumneavoastră - pe drum sau de pe canapea.

App-Connect

Ați dori să vă utilizați aplicațiile de pe smartphone în mod confortabil în autovehicul? Datorită App-Connect1, acest lucru este mai simplu ca niciodată. Acest sistem vă permite să utilizați aplicații și conținuturi selectat direct în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Acestea sunt transmise pe afișajul sistemului infotainment și pot fi controlate comod și simplu în câmpul dumneavoastră vizual. Astfel este incredibil de ușor să accesați muzică, știri, hărți sau audiobook-uri, de exemplu. Volkswagen oferă în prezent trei interfețe pentru conectarea cu smartphone-uri, cu numeroase opțiuni: Apple CarPlay™, Android Auto™ by Google și MirrorLink®. Apple CarPlay™ și Android Auto™ by Google sunt disponibile chiar și pentru utilizare wireless2

Pentru a utiliza serviciile We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect/We Connect Plus cu numele dumneavoastră de utilizator și parola. De asemenea, trebuie încheiat un contract separat We Connect/We Connect Plus online cu Volkswagen AG. Contractul pentru We Connect pentru familia ID. nu este limitat la o perioadă contractuală de trei ani. We Connect Plus este limitat inițial la o perioadă contractuală de trei ani și se poate reînnoi contra unei taxe, odată ce a expirat. După predarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației We Connect ID. (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile We Connect Plus pe întreaga durată a perioadei de gratuitate agreate. Dacă vă înregistrați la o dată ulterioară, perioada de gratuitate va fi redusă corespunzător. 

Unele servicii mobile online We Connect/We Connect Plus pot fi operate numai utilizând aplicația We Connect ID. Pentru utilizarea aplicației gratuite este necesar un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android adecvat și o cartelă SIM cu opțiune de trafic de date cu un contract existent pentru trafic de date mobile sau unul care urmează să fie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de date mobile. Este posibil să apară costuri suplimentare (de exemplu, costuri de roaming) atunci când are loc transfer de date prin internet, în funcție de tariful dumneavoastră individual de telefonie mobilă și în special atunci când utilizați serviciul în străinătate.

Serviciile mobile online sunt disponibile pe perioada contractuală agreată și pot fi supuse unor modificări substanțiale pe durata contractului. Puteți găsi detalii suplimentare la adresa www.connect.volkswagen-we.com și la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen. De asemenea, vă rugăm să țineți cont și de Condițiile contractuale generale actuale pentru serviciile digitale ale familiei ID. 

Pentru utilizarea aplicației gratuite este necesar un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android adecvat și o cartelă SIM cu opțiune de trafic de date cu un contract existent pentru trafic de date mobile sau unul care urmează să fie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de date mobile. Este posibil să apară costuri suplimentare (de exemplu, costuri de roaming) atunci când are loc transfer de date prin internet, în funcție de tariful dumneavoastră individual de telefonie mobilă și în special atunci când utilizați serviciul în străinătate.

App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. Rețineți de asemenea că unele aplicații nu sunt oferite pentru toate trei tehnologiile, că furnizorul poate modifica conținutul unor funcții sau poate înceta furnizarea funcțiilor pe perioada contractuală și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia în anumite țări. Informații cu privire la compatibilitatea smartphone-urilor pot fi găsite pentru Apple CarPlay™ la adresa https://www.apple.com/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la adresa https://www.android.com/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

În funcție de țară, model și furnizorul de servicii de telefonie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen