Banda de viteză pe autostrada digitală  

Întregul univers de echipări și servicii digitale oferit de Volkswagen aduce conectivitatea din noul Golf la un nivel superior: Opțional, We Connect Plus1 furnizează tehnologii inteligente adiționale, precum streaming media și Internet radio, mergând până la utilizarea smartphone-ului drept telecomandă pentru o multitudine de funcții ale autovehiculului.

Aici este inclus și sistemul de navigație inteligent, prin intermediul căruia primiți în timp real2 informații actualizate din trafic, cu privire la modificarea traseelor sau sunteți avertizat în cazul unor perturbări de trafic. Grație calculării online inteligente a traseului, puteți reacționa rapid la situațiile neașteptate și astfel vă veți afla întotdeauna pe cel mai bun traseu. Actualizarea online a hărții garantează că materialul cartografic este întotdeauna la zi. Și ajungeți și mai relaxat la destinație, prin faptul că beneficiați de cele mai actuale informații despre prețurile din stațiile de alimentare și locurile de parcare disponibile atât în parcările acoperite, cât și în parcările publice.


Aflați mai multe

We Connect

1) Pentru utilizarea serviciilor We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și pentru a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.

2) Aici puteți consulta condițiile de utilizare pentru Streaming & Internet
: https://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/entertainment.html

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen