Golf GTE The new kind of fast.

Putere reunită.

Probabil că în mintea fiecărui om se derulează aproximativ aceleaşi imagini, atunci când se gândeşte la 150 kW (204 CP) - puterea maximă a noului Golf GTE. Acest nivel impresionant a putut fi atins cu ajutorul tehnologiei hibride plug-in, o combinaţie de motor pe benzină cu un motor electric inclusiv o baterie de înaltă performanţă, care poate fi încărcată de la priză. Şi un buton, care la cerere îmbină aceste două sisteme, în vederea generării puterii maxime. Deci, la bordul noului Golf GTE, plăcerea condusului este garantată.

Galerie de imagini

Priviţi-l din toate punctele de vedere.

Priviţi-l din toate punctele de vedere.

Multimedia

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul preferat.

Practice şi de calitate superioară: Golf GTE oferă alături de performanţele sale excelente, desigur, şi numeroase sisteme de infotainment. 

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfeţele opţionale "Comfort" şi "Business" aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control.

Sisteme de asistenţă

Sisteme de asistenţă

Tehnologie pentru condusul confortabil.

Sistemele de asistenţă servesc la sporirea confortului pentru şofer şi ajută în situaţii critice. Puteţi să echipaţi Golf GTE, la cerere, cu numeroase astfel de ajutoare.

Reîncărcare

Încărcare facilă.

Bateria motorului electric poate fi alimentată de la priza de acasă sau de la staţiile de alimentare publice. În faţă, sub emblema Volkswagen se află o doză prin care poate fi încărcat cu cablul de încărcare corespunzator şi care va atrage privirile curioase.

Eficienţă

Bordul

Perspective inedite.

Bordul a fost special conceput pentru modelul Golf GTE: cu display-ul multifuncţional "Premium" şi instrumentele de bord multifuncţionale cu indicator de viteză.

Motoare

Două motoare lucrează în echipă.

Un motor electric îşi atinge imediat cuplul maxim, în timp ce motoarele cu ardere au nevoie de un răgaz la pornire. De aceea Golf GTE accelerează fenomenal la pornirea de pe loc sau în depăşiri, lăsând alte maşini în urmă.

Propulsie

Programat pentru eficienţă.

Golf GTE îşi poate utiliza cele două motoare în variante diferite, mereu perfect adaptate la situaţia curentă.

Transmisia automată DSG

Putere neîntreruptă.

Pentru propulsia hibridă a modelului Golf GTE, este oferită o transmisie automată cu două ambreiaje, cu cuplaj triplu special, pentru a transmite puterea celor două motoare la puntea faţă.

Confort

Volanul

Multi-talentat.

Volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, cu trei spiţe, impresionează prin polivalenţă şi este oferit ca dotare standard pentru Golf GTE.

Scaunele sport

Ţinută şi sprijin.

Pentru că la accelerare veţi fi propulsat în scaune, veţi aprecia cu siguranţă calitatea acestora.

Pachetul de piele ecologică

Un pachet pentru răsfăţ.

Dacă puneţi preţ pe stil şi un caracter clasic şi simplu, pachetul din piele ecologică "Vienna" (opţional) ar trebui să fie exact pe gustul dumneavoastră.

Iluminarea ambientală

Atmosfera ideală. 

Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interior, cu ajutorul sistemelor de iluminare indirectă, reglabile ca intensitate.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă