Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Dublu înseamnă mai bine.
Golf GTE.

Plăcerea pre-anticipată a condusului: Puterea maximă a Golf GTE este de 180 kW (245 CP).  Această valoare impresionantă este abținută prin tehnologia sa eficientă Plug-in-Hibrid.

Golf GTE are multe elemente de atracție. Iată trei dintre acestea, pe scurt:

Exterior

Conceput pentru un aspect sportiv și totodată elegant.

 

Tehnologia Plug-in-Hibrid 180 kW (245 CP).
Performanța bună. Eficiența și mai bună. 

Interior

Confortul sportiv ideal.

 

Exterior

Exterior

Conceput pentru un aspect sportiv și totodată elegant.

Agilitate și aerodinamică - Golf GTE nu doar că și-a însușit aceste noțiuni, dar le și demonstrează. Este recunoscut fără dubii, spre exemplu, după bagheta ornamentală de culoare albastră, care pornește de la emblema Volkswagen pe întreaga parte frontală și ajunge până la farurile cu leduri, cu formă dinamică*. Ca GTE, nu trebuie să-și ascundă țevile de evacuare, în spatele difuzorului cromat există un loc foarte bun pentru a le expune. Deoarece în combinație cu impresionantele blocuri optice spate cu leduri și spoilerul de plafon, întregul spate creează un efect cu totul special.*Împreună cu farurile opționale IQ.LIGHT - LED-Matrix, bagheta ornamentală de culoare albastră formează o linie continuă.

IQ. LIGHT

Elementul esențial pentru modelul dumneavoastră Golf GTE: IQ.LIGHT

Modelul Golf GTE are deja de faruri cu leduri ca echipare standard, cu dinamică vizibilă pe aripi și care se îngustează pe hayon, dominând spatele. Opțional, puteți echipa modelul dumneavoastră Golf GTE cu IQ.Light. În acest caz, carosabilul este iluminat de farurile Matrix LED extrem de puternice ce includ reglarea automată a fazei lungi "Dynamic Light Assist". În plus, în pachet este inclusă și lumina dinamică de semnalizare, cu caracter inovator, care indică sensul de viraj sub forma unei benzi luminoase animate.

Roțile

Maratonist sau sprinter? Gama noastră de roți vi le oferă pe ambele.

Sunteți un tip modest sau vă place să ieșiți în evidență? Cu jantele1 modelului Golf GTE, vă evidențiați stilul personal - și ajungeți în cel mai bun mod la destinație.

Află mai multe 

 

1. Autovehiculele noastre sunt echipate în dotarea de serie cu anvelope de vară. Începând cu 04.12.2010, în Republica Federală Germania sunteți obligat prin lege să vă adaptați autovehiculul la condițiile meteorologice de iarnă.

 

 

 

Faruri cu leduri, faruri de ceață

Veritabile elemente de atracție în condiții de vreme rea

Ceață, ninsori puternice sau ploaie?  Farurile de ceață opționale cu leduri, cu designul în fagure Golf 5 și integrate în bara de protecție furnizează și mai multă lumină. Porniți pur și simplu la drum și totul vi se va părea complet diferit. Iar modelul Golf GTE va impresiona și mai mult.

 

Iluminare ambientală exterioară

Prin iluminarea ambientală exterioară, noul model Golf GTE vă întâmpină chiar de la prima vedere: Acționați cheia cu telecomandă sau, în măsura în care v-ați decis pentru sistemul de siguranță Keyless Access opțional, atunci când vă apropiați de autovehicul, se aprind farurile și luminile de poziție spate.  Spatele mânerelor ușilor și banda albastră din grila radiatorului se aprind, iar noul Golf GTE vă întâmpină cu proiecții luminoase din oglinda exterioară pe carosabil.

Tehnologie

Cumularea de putere (Boost)

Efectul „Boost“ pentru performanța cumulată

Performanță maximă: În cazul "Boost", motorul electric funcționează în combinație cu motorul TSI pe benzină, cu injecție directă. Mai precis, se cumulează performanța ambelor sisteme de propulsie, iar dumneavoastră dispuneți de o un cuplu suplimentar extrem de mare. Funcția poate fi selectată prin modul "Hibrid/Sport" - astfel, puteți beneficia de performanța integrală a modelului dumneavoastră GTE, printr-o simplă apăsare de buton. 

Cutie de viteze cu ambreiaj dublu DSG

Economisiți timp la cuplarea în trepte de viteză, fără a renunța la plăcerea condusului.

Urcați în autovehicul și apăsați pedala de accelerație: Cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG cu mica manetă nou concepută a selectorului de viteze garantează plăcerea condusului, fără întreruperi. Pentru că în acest mod comutați fără probleme între treptele de viteză și puteți reduce chiar și consumul de combustibil. Prin apăsare pe maneta selectorului de viteze, puteți selecta pur și simplu treapta de deplasare dorită, ce va fi activată apoi de cutia de viteze cu tehnologia Shift-by-Wire, conectată electric. Deosebit de practic în ambuteiaje: În combinație cu sistemul opțional Travel-Assist, sistemul oferă asistență la pornire și frânare. 

Blocarea electronică a diferențialului XDS+

Pentru a vă bucura și mai mult de virajul în curbe

Cine și-ar fi imaginat că un concept atât de complicat de rostit, precum blocarea electronică a diferențialului XDS+ ar putea provoca un zâmbet larg? Tocmai acest lucru se întâmplă la modelul Golf GTE. Deoarece, în acest context, standardul XDS+ garantează o tracțiune suplimentară și implicit un sentiment de siguranță la virajul în curbe. Spre exemplu, prin creșterea unilaterală, precisă, a presiunii de frânare, comportamentul la virajul în curbe devine și mai sportiv, mai rapid și mai exact. Așadar, nu este de mirare că începeți să zâmbiți când aveți în față un traseu cu viraje.

Interior

Interior

În exterior: Rapid.
În interior: Relaxat.

În interiorul modelului GTE, toate componentele au fost adaptate reciproc, pentru a evidenția caracterul său sportiv inconfundabil. Totul începe de la sistemul pedalier din oțel inoxidabil, ornamentele și tighelele decorative obișnuite, și până la plafonul de culoare neagră. Iluminarea ambientală cu leduri asigură accentele de lumină în locurile potrivite. De asemenea, chiar de la prima vedere se poate observa că tehnologia digitală a viitorului se regăsește tot mai mult în postul de conducere. Aici predomină afișajele cu rezoluție înaltă, iar o mare parte a funcțiilor precum radioul, sistemul de aer condiționat sau sistemul de iluminare sunt operate prin suprafețe de comandă sensibile la atingere și prin cursoare. Let`s touch.

Innovision Cockpit

Totul este adaptat special pentru dumneavoastră

Digital Cockpit Pro poate fi extins către cockpitul Innovision, în combinație cu sistemul opțional de navigație "Discover Pro". Aceasta înseamnă că cele două afișaje cu dimensiuni de 10 inchi (25,4 cm) și 10,25 inchi (26,04 cm) pot fi interconectate. Pe panoul de afișaje astfel generat, în afara conținutului informațional obișnuit, precum turometru, vitezometru și contor de kilometri, aveți o imagine de ansamblu și asupra altor informații utile, într-un mod mult mai clar și mai detaliat. Ecranul principal se poate configura într-un mod ce amintește de funcțiile favorite ale smartphone-ului dumneavoastră.

În echiparea standard, noul Golf GTE dispune de un Digital Cockpit Pro.

Mai multe despre Digital Cockpit Pro

 

 

Innovision Cockpit

Un Touch mai intuitiv

Butoanele funcționale clasice din postul de conducere au fost înlocuite la noul Golf GTE preponderent cu suprafețe de comandă sensibile la atingere. Spre exemplu, în acest mod puteți regla sistemul Climatronic extrem de ușor și intuitiv, din butoane și cursor. Și volanul multifuncționalsport îmbrăcat în piele, cu comenzi tactile, poate fi acționat printr-o simplă apăsare cu degetele. În combinație cu navigarea inteligentă prin meniu, aveți astfel acces la multiple funcții. Feedbackul tactil, sub forma unei ușoare vibrații, confirmă fiecare înregistrare.

Head-up-Display

O tehnologie care vă permite să priviți înainte

Aveți o privire de ansamblu asupra celor mai importante informații și totodată nu pierdeți din vedere ceea ce se întâmplă pe carosabil: Acesta este marele avantaj al Head-up-Displayului, opțional la modelul dumneavoastră Golf. O parte din parbriz se transformă în suprafață de proiecție, pentru a afișa viteza, mesajele sistemului de asistență șofer sau indicațiile sistemului de navigație. Informațiile proiectate sunt lizibile în mod clar chiar și în condiții de lumină puternică din față. Iar dacă vreodată nu aveți nevoie de afișaj, îl puteți decupla în orice moment.

Și mai multe detalii despre modelul Golf GTE:

Numeroase variante de personalizare vă oferă șansa de a vă configura propriul model Golf GTE.

Model aproape de serie. Vehiculul nu este încă disponibil pentru vânzare.

2) In limitele sistemelor.

3) Vehiculele sunt echipate standard cu anvelope de vară.

4) Abhängig von Fahrweise und Strombedarf interner Verbraucher, wie Klimaanlage oder Beleuchtung. So können Sie viele alltägliche Strecken kostengünstig und vor allem lokal emissionsfrei fahren - Tag für Tag. 

 

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen