Vă menține pe banda dumneavoastră de mers. Și îi ține pe ceilalți la distanță.

Cu sistemul opțional "Travel Assist", aveți la bord un sistem de asistență extrem de util. Printr-o apăsare de buton, acesta asigură un nivel înalt de confort la rulare*, prin asistența oferită în situații de conducere monotonă și obositoare:

  •     În special pe autostradă și pe drumuri naționale aglomerate, sistemul "Travel Assist" vă poate menține pe bandă și la viteza de deplasare și poate lua în calcul distanța până la autovehiculul din față.
  •     În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG, sunteți relaxat în ambuteiaje și în traficul Stop-and-go.

* în limitele sistemului, iar șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comanda sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce prudent autovehiculul.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen