Vă menține pe banda dumneavoastră de mers. Și îi ține pe ceilalți la distanță.

Cu sistemul opțional "Travel Assist", aveți la bord un sistem de asistență extrem de util. Printr-o apăsare de buton, acesta asigură un nivel înalt de confort la rulare*, prin asistența oferită în situații de conducere monotonă și obositoare:

  •     În special pe autostradă și pe drumuri naționale aglomerate, sistemul "Travel Assist" vă poate menține pe bandă și la viteza de deplasare și poate lua în calcul distanța până la autovehiculul din față.
  •     În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG, sunteți relaxat în ambuteiaje și în traficul Stop-and-go.

* în limitele sistemului, iar șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comanda sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce prudent autovehiculul.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen