O tehnologie care vă permite să priviți înainte

 

Aveți o privire de ansamblu asupra celor mai importante informații și totodată nu pierdeți din vedere ceea ce se întâmplă pe carosabil: Acesta este marele avantaj al Head-up-Displayului, opțional la modelul dumneavoastră Golf. O parte din parbriz se transformă în suprafață de proiecție, pentru a afișa viteza, mesajele sistemului de asistență șofer sau indicațiile sistemului de navigație. Informațiile proiectate sunt lizibile în mod clar chiar și în condiții de lumină puternică din față. Iar dacă vreodată nu aveți nevoie de afișaj, îl puteți decupla în orice moment.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen