O tehnologie care vă permite să priviți înainte

 

Aveți o privire de ansamblu asupra celor mai importante informații și totodată nu pierdeți din vedere ceea ce se întâmplă pe carosabil: Acesta este marele avantaj al Head-up-Displayului, opțional la modelul dumneavoastră Golf. O parte din parbriz se transformă în suprafață de proiecție, pentru a afișa viteza, mesajele sistemului de asistență șofer sau indicațiile sistemului de navigație. Informațiile proiectate sunt lizibile în mod clar chiar și în condiții de lumină puternică din față. Iar dacă vreodată nu aveți nevoie de afișaj, îl puteți decupla în orice moment.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen