Golf. Conectat la întreaga lume.

Noul Golf reprezintă accesul dumneavoastră în universul de echipări și servicii digitale oferite de Volkswagen: Încă de la început, prin conectare integrală la cerere, puteți avea acces la multiple servicii We Connect. După prima activare și autentificare în baza ID-ului dumneavoastră Volkswagen, utilizarea serviciilor online inovatoare devine pur și simplu o joacă de copii și, pe deasupra, este și gratuită.
We Connect¹ transformă cotidianul nu doar în ceva plăcut, ci și confortabil. El permite accesul la toate informațiile esențiale despre autovehicul și oferă un nivel de confort sporit, prin apelul în caz de pană, instalația de alarmă antifurt online sau planificarea evenimentelor de service. În plus, puteți utiliza smartphone-ul drept cheie digitală și puteți deschide și porni modelul dumneavoastră Golf fără căutarea cheii. 2 3
Iar prin intermediul aplicației We Connect App4 pentru smartphone-ul dumneavoastră, aveți o privire de ansamblu asupra celor mai importante informații legate de noul Golf, chiar și atunci când sunteți pe drum: De exemplu, puteți verifica autonomia rămasă sau dacă sunt închise toate portierele și geamurile.

Aflați mai multe

 

1 Pentru utilizarea serviciilor We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și pentru a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.
2. Disponibil doar în combinație cu sistemul de navigație opțional "Discover Pro" și cu aplicația We Connect. După achiziționarea funcției respective, sunt disponibile inițial cinci chei digitale ce pot fi înlocuite, în primii 4 ani de la încheierea contractului We Connect. Transmiterea unei chei digitale implică o verificare a identității expeditorului cheii, prin intermediul procedurii Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil, cheia digitală este valabilă timp de un an, în funcție de terminal.
3. Aici puteți consulta condițiile de utilizare a cheii digitale:
https://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/komfort.html
4. Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen