Rezemați-vă de spătarul scaunului și relaxați-vă

 

Aspectul tipic GTE se regăsește în toate zonele din habitaclu. În timp ce scaunele sport premium din față sunt tapițate cu materiale rezistente, cu model "Scale Paper" , accentele de culoare albastră, tipice pentru designul GTE, se regăsesc nu doar pe volanul îmbrăcat în piele, ci și pe covorașele din material textil într-o chemă de culori asortată.

Mai doriți o doză de eleganță? Tapițeria opțională "Vienna", din piele netedă de înaltă calitate, asigură un ambient stilat. Materialul natural perforat, de culoare neagră, îmbracă partea centrală a scaunului și părțile interioare ale pernelor de scaun sport premium din față - la acestea, se adaugă într-un mod extrem de potrivit cusăturile contrastante de culoare gri cristal.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen