Rezemați-vă de spătarul scaunului și relaxați-vă

 

Aspectul tipic GTE se regăsește în toate zonele din habitaclu. În timp ce scaunele sport premium din față sunt tapițate cu materiale rezistente, cu model "Scale Paper" , accentele de culoare albastră, tipice pentru designul GTE, se regăsesc nu doar pe volanul îmbrăcat în piele, ci și pe covorașele din material textil într-o chemă de culori asortată.

Mai doriți o doză de eleganță? Tapițeria opțională "Vienna", din piele netedă de înaltă calitate, asigură un ambient stilat. Materialul natural perforat, de culoare neagră, îmbracă partea centrală a scaunului și părțile interioare ale pernelor de scaun sport premium din față - la acestea, se adaugă într-un mod extrem de potrivit cusăturile contrastante de culoare gri cristal.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen