Bucurați-vă de confortul cu caracter sportiv, la nivel înalt 

Panoul de bord Digital Cockpit Pro (fără imagine) afișează ca standard informațiile importante pentru dumneavoastră, pe un afișaj color de o rezoluție mare, de 25,4 cm (10 inchi). Mai precis, turometrul sau vitezometrul pot fi reprezentate într-o manieră destul de clasică. Ulterior, puteți completa afișajul, spre exemplu, cu harta sistemului de navigație, așadar, aveți în permanență o imagine de ansamblu asupra deplasărilor lungi. Ați dori mai degrabă să vedeți detalii cu privire la performanță? Desigur, pot fi afișate chiar și funcțiile tip sport specifice GTE, precum cuplul motor, turbo, linia roșie dinamică a turației, cronometrul de tururi și presiunea de supraalimentare. Configurați în mod individual pe afișaj tot ceea ce vă interesează.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen