Bucurați-vă de confortul cu caracter sportiv, la nivel înalt 

Panoul de bord Digital Cockpit Pro (fără imagine) afișează ca standard informațiile importante pentru dumneavoastră, pe un afișaj color de o rezoluție mare, de 25,4 cm (10 inchi). Mai precis, turometrul sau vitezometrul pot fi reprezentate într-o manieră destul de clasică. Ulterior, puteți completa afișajul, spre exemplu, cu harta sistemului de navigație, așadar, aveți în permanență o imagine de ansamblu asupra deplasărilor lungi. Ați dori mai degrabă să vedeți detalii cu privire la performanță? Desigur, pot fi afișate chiar și funcțiile tip sport specifice GTE, precum cuplul motor, turbo, linia roșie dinamică a turației, cronometrul de tururi și presiunea de supraalimentare. Configurați în mod individual pe afișaj tot ceea ce vă interesează.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen