Așteaptă comanda: sistemul de comandă vocală  

Spuneți-i pur și simplu modelului dumneavoastră Golf GTE dacă ascultați un alt post de radio, apelați o persoană, ați decuplat sistemul de aer condiționat sau doriți să mergeți pe un alt traseu: Tocmai acest lucru este posibil cu sistemul de comandă vocală opțional, fără a fi necesare comenzi speciale.

Modelul dumneavoastră Golf GTE vă înțelege și mai bine prin sistemul de comandă vocală online de la We Connect Plus: Recunoașterea limbajului natural este astfel optimizată și se poate derula într-un mod extrem de intuitiv.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTE

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen