Așteaptă comanda: sistemul de comandă vocală  

Spuneți-i pur și simplu modelului dumneavoastră Golf GTE dacă ascultați un alt post de radio, apelați o persoană, ați decuplat sistemul de aer condiționat sau doriți să mergeți pe un alt traseu: Tocmai acest lucru este posibil cu sistemul de comandă vocală opțional, fără a fi necesare comenzi speciale.

Modelul dumneavoastră Golf GTE vă înțelege și mai bine prin sistemul de comandă vocală online de la We Connect Plus: Recunoașterea limbajului natural este astfel optimizată și se poate derula într-un mod extrem de intuitiv.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen